Katarina Živković
Vladimir Marković
Katarina Živković

Vladimir Marković

Foto: Vladimir Marković

Katarina Živković, naizgled nežna i krhka žena, kada uzme pištolj u ruke, pretvara se u pravu opasnicu.

U to se uverila i ekipa „Alo!“ koja je provela jedan dan sa mladom pevačicom u streljani „Barutana“, gde se Kaća oslobađa od stresa!

- Dovela sam vas na mesto na koje ja redovno dolazim, a gde imam potpunu privatnost. Bezbednost je, podrazumeva se, na zavidno nivou, a imam i svoje instruktore koji mi pomažu u otkrivanju novog oružja svaki put kada dođem - rekla nam je Kaća na početku razgovora, dok smo ispijali piće u kafiću u okviru ove luksuzne streljane u centru srpske prestonice.  Kako kaže, ovaj vid zabave preporučila joj je dugogodišnja prijateljica, na čemu joj je neizmerno zahvalna.

- Nisam joj verovala kada mi je govorila da je ovo jedna vrsta navlake, žargonski rečeno. Ko jednom oseti taj adrenalin, a pogotovo ako ima sreće da dobro gađa prvi put, on će zasigurno dolaziti iznova i iznova. Postala sam fan oružja, ali isključivo u bezbednim uslovima, kakve imam ovde - rekla nam je Kaća.

Menjala je i oružje i mete brže nego što bi neko uspeo da zameni municiju, a onda nam je otkrila iz čega sve voli da puca.

- Obožavam elegantne pištolje kao što su „kolt piton“, ali jednako uživam i u „škorpionu“, „kalašnjikovu“... Probala sam svaki koji mi se dopao na prvi pogled, ali ima i onih koje još uvek nisam uzela u ruke - kaže folkerka i dodaje:

Katarina Živković

Vladimir Marković

Foto: Vladimir Marković

- Uvek zamislim nekog ko mi nije preterano drag, nekog ko mi se opasno zamerio, onako nekog, ko mi se baš ne dopada - kaže Kaća kroz smeh i dodaje:

- Šalim se, naravno. U pitanju je čista strast prema ovom sportu, adrenalin koji se tom prilikom oseća, hormon sreće koji on izaziva i dobra zabava pre svega - rekla je Kaća Živković za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Kostadin

16.10.2020 08:08

ROKAM SAMO ONE KOJE NE VOLIM nije ispravno. Rokaj samo one koje voliš da rokaš.