Katarina Živković
Printscreen
Katarina Živković

Nenad Vujanović/Alo!

Katarina Živković, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Katarina Živković je nedavno podgrejala glasine o svom ulasku u "Zadrugu 3", a sada je još jedna vest o mladoj pevačici odjeknula kao bomba.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, ona je navodno rešila da časti sebe automobilom vrednim 87.000 evra.

Izvor blizak Katarini je ispričao kako je ona zapazila ovaj džip još pre dve godine, ali da nije imala novca da ga priušti, te da je neko vreme od nastupa odvajala sa strane kako bi ispunila ovu želju samoj sebi.

Katarina Živković

Sonja Andrić/Alo!

Katarina Živković, Foto: Sonja Andrić/Alo!

Izvor je dodao i da je Živkovićeva čak odbila jednog udvarača koji je želeo da je osvoji tako što će joj pokloniti skupoceni četvorotočkaš, zbog čega su joj mnoge prijateljice poručile da "nije normalna".

"Imala je jednog udvarača koji je hteo da joj kupi auto, ali ona nije htela ni da čuje. Kaća je u životu sve sama kupila, jer ne želi da zavisi ni od koga, niti da joj neko diše za vratom samo zato što joj je poklonio nešto vredno", dodao je isti izvor, što je Katarina i potvrdila.

Vlasnica hita "Klan" je izrazila čuđenje što je cela priča dospela do javnosti, ali ju je potvrdila, uz napomenu da mnogo putuje, te da joj je dobar automobil neophodan.

"Istina je da hoću da kupim kola, samo nikako to da završim. Imam mnogo tezgi, potpuno sam se posvetila karijeri, ni na odmor nisam otišla. Ali ne žalim, biće vremena za opuštanje, bitno je da ima posla".

Katarina Živković

printscreen

Katarina Živković, Foto: printscreen

Što se tiče skupocenog automobila Kaća je rekla: "Volim tu marku, ali kod mene se nikad ne zna. Preko noći mogu da promenim mišljenje i kupim drugi".

Katarina Živković zbog BOLESTI na posebnom režimu ishrane, a evo kako je SAMA SEBI napravila ozbiljne probleme!

AUTOR: Puls/R.J. DATUM I VREME: 22.06.2019. 18:53 Pevačica otkrila sve... Foto: Nenad Vujanović/Alo! Pevačicu Katarinu Živković snima spot za pesmu "Klan", a otkriva da je njena figura vitka zahvaljujući posebnom režimu ishrane. Ipak, na takav način života naterala ju je nedavno ustanovljena insulinska rezistencija.

Pogledajte BONUS video:

Ana Nikolić se udaje za razvedenog čoveka?! Beba stiže uskoro, evo šta se dešava sa Rastom!