NJEGOVA ŠKOLA NAPRAVLJENA DA BI MOGAO DA MALTRETIRA DECU Pevačica razvezala jezik, pa osula žestoku paljbu po Miki Aleksiću: Očekujem da dobije doživotnu robiju! (FOTO/VIDEO)

Zgrožena celim slučajem, a ovu priliku iskoristila je kako bi iskreno rekla šta misli o ljudima poput Mike Aleksića

Folk pevačica Katarina Živković zgrožena je slučajem učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, kojeg su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić prijavile za silovanje, odnosno, seksualno zlostavljanje.

Katarina im je dala punu podršku i iznela sumnju da je Mika otvorio školu zarad bludnih radnji u njoj.

- Verujem u naše pravosuđe i očekujem da taj čovek dobije doživotnu robiju! Ta njegova “škola pakla” je napravljena da bi on imao gde da maltretira decu. Vidite da je čovek pažljivo usavršio čitav sistem zlostavljanja, rekla je Katarina za “Informer” i istakla da je on zloupotrebio poverenje dece koju je podučavao.

- Te devojke su odrastala uz njega i gledale kao Boga, a on ih je iskoristio. Bio im je autoritet, pa nisu smele nikome ne pričaju šta preživljavaju u školi. Možda nisu bile ni svesne šta ima se dešava, jer kada nekoga idealizujemo, uvek pronalazimo opravdanje za njegove postupke.Tek kada su sazrele shvatile su da su bile zloupotrebljene, kaže pevačica.

Mnogi na društvenim mrežama pitaju se zašto su devojke toliko dugo čekale da ga prijave za nasilje, a pevačica na to kaže:

- Ko god postavi to pitanje ne poznaje psihologiju manipulatora. Aleksić je perfidno sklonio roditelje iz škole da bi mogao da uzme decu pod svoje. Devojke su gledale učitelja kao božanstvo i nisu verovale da može da ih povredi.

Katarina Živković smatra da u javnosti Aleksića ne treba oslovljavati nadimkom.

- Zamolila bi ljude da prestanu da tepaju tom monstrumu. Nije on nikakav “Mika”, ima svoje ime i prezime. Isto tako se iznerviram kada za Ninoslava Jovanovića čujem “Malčanski berberin”. To mi zvuči kao ime iz nekog romana, a govorimo o silovatelju, zaključuje ona.

BONUS VIDEO:

 Pogledajte OVDE još detalja vezanih za skandal koji je danima tresao Srbiju

Povezane vesti

 • Korisnik: 30 godina Neživ
  26/01/2021 - 10:14
  Tako je! Bravo!...Šta će nam Sudovi kada imamo medije i pevaljke. Uzgred, kako se zove udruženi poduhvat linča? A, da...zločinački udruženi poduhvat,,,(a što ga poduhvati, svaka čast. Samo pevaljka zna tako da poduhvati). Postajemo presmešna zemlja sa godinom opasnog življenja...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi