Katarina Grujić
INSTAGRAM
Katarina Grujić

INSTAGRAM

Katarina Grujić, Foto: INSTAGRAM

- Imala sam dosta nastupa dok su splavovi radili. Naravno, spustila sam svoju cenu za pedeset odsto sigurno. Zato što su i poslodavci u problemu, kao i pevači. To je zato što se međusobno razumemo i hvala im što su uopšte zvali i omogućili toliko termina za nastupe. Sad, šta će biti u naredna tri meseca, ne znam. Ozbiljno se plašim da neću ponovo raditi nigde. Pre svega, mislim na psihičko stanje, ne na materijalno. Nisam navikla da sedim kod kuće, da ne vidim svoju publiku, da ne izađem sa svojim prijateljima do pet ujutu. Razumem da je virus opasan, ali videćemo kako ćemo preživeti naredni period - rekla je pevačica - rekla je Grujićka.

Ona je dodala i to da nikad više para nije potrošila nego tokom karantina.

- Nikad više para nisam potrošila nego tokom korone, a nisam ni šopingovala, ni putovala. Potrošila sam duplo više para nego inače - objasnila je ona.

Pročitajte još:

Komentari (4)

maya

18.10.2020 11:46

bravo Katarina, ti si jedna od retkih kojoj nece pasti kruna sa glave sto ce se prilagoditi situaciji... vidi se razlika ljudi koji su rodjeni bogati i ovih sto su se na brzinu obogatili pa im je ispod casti da izadju u susret ovome sto nas je sve zadesilo. I ja radim u jednoj diskoteci i mi kelneri smo spustili svoje dnevnice za skoro 50 % zato sto samo zajednickim snagama moze nesto da se "okrece"

senka

18.10.2020 11:58

kaca nebrini ti si radnik veliki bice posla branje malina jabuka dnevnica 30 e plus hrana spavanje dje to ima

Nada

18.10.2020 13:32

Sto si radila, radila si. Sada u drzavnu sluzbu sa svim bruto i neto primanjima i nesto za radni staz da nebi i ti jednoga dana trazila nacionalnu penziju kao mnogi pre tebe. Ovo ne vazi samo za tebe vec i tebi slicne a ima vas puno.

zeks

18.10.2020 15:41

Ne brinem se ja za tebe sestro..naci ces ti nekog sa dobrim kesom..nece tebi nista faliti