Katarina Grujić
Masanori Jošida/Alo!
Katarina Grujić

Nenad Vujanović

Katarina Grujić, Foto: Nenad Vujanović

Katarina Grujić je nedavno raskinula sa dečkom, a u razgovoru za „Alo!“ priznala je da su je svi muškarci sa kojima je bila prevarili i razočarali! 

Osim toga, Kaća je ispričala da je nakon poslednjeg raskida odlučila da promeni taktiku, ali i da je konačno počela da sluša savete svojih roditelja.

- U poslednje vreme ne stižem da razmišljam o ljubavi jer sam veoma posvećena svojoj karijeri. Ako bih počela da razmišljam o svim ljubavnim neuspesima, danima ne bih ustajala iz kreveta. Nijedan dečko mi nije bio veran, a to sam uvek na kraju saznavala. Nažalost, ja sam bila fina i trudila se da uvek budem fer. Žao mi je što nijednog dečka nisam prevarila, jer da jesam, sigurno bih bolje prošla - kaže Kaća i dodaje da je sada pametnija i da je uvela nova pravila kada je reč o zabavljanju.

- Muškarci o meni imaju pogrešno mišljenje jer sam provokativno obučena u svim spotovima. Zbog toga sam odlučila da na sastanke sa muškarcima od sada idem obučena kao opatica. Dakle, kada budem zavodila muškarce, biću zakopčana od glave do pete, jer je poenta da ih tako prvo zainteresujem, a posle ću lako. Tek kada se skinem na šestom dejtu, tada će biti padanja u nesvest - našalila se Grujićeva i dodala da će od sada više slušati mamu i tatu pri odabiru momaka.

Katarina Grujić

Masanori Jošida/Alo!

Katarina Grujić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Kada sam bila mlađa, mnogo me je nerviralo kada su mi mama i tata delili savete o momcima, ali sada ne. Na kraju se ispostavilo da su oni jedini bili u pravu što se tiče svih mojih momaka. Opametila sam se i sada prvo pitam mamu i tatu za savet kada je reč o vezama. Moj tata je skener za ljude, pa čim mi bude rekao šta misli o nekom mom budućem dečku, verovaću mu - otkrila je Katarina za „Alo!“ i priznala da planira da se iseli iz roditeljskog doma.

- Već nekoliko godina razmišljam o tome da se osamostalim, ali kada zaradim veću sumu, uvek se desi da novac uložim u nove projekte. Mislim da je vreme da sledeće godine odem od roditelja. Gledala sam već neke stanove i našla sam nekoliko na Vračaru i na Voždovcu - kaže pevačica.

Od kada se pojavila na muzičkoj sceni i oduševila publiku svojim glasom i stasom, Kaća se uvek trudila da sav novac ulaže u nove pesme i spotove.

- Kada sam kročila na scenu, znala sam da želim da ulažem u karijeru i da svaka pesma mora da ima svoj spot. Na kraju se to isplatilo, ja sam na sceni već deset godina i dugo već nemam nijedan slobodan vikend. Dosta mojih kolega kalkuliše koliko će para uložiti u neke pesme i spotove i to se odmah vidi. Ne možeš da budeš cicija kada radiš pesmu i spot, a onda da očekuješ da ti se vrate velike pare - kaže crnka.

Katarina Grujić

Dejan Briza/Alo!

Katarina Grujić, Foto: Dejan Briza/Alo!