Katarina Grujić
Screenshoot Youtube
Katarina Grujić

Dejan Briza

Katarina Grujić, Foto: Dejan Briza

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pevačici su lekari preporučili mirovanje u narednom periodu, a ona je po izlasku iz bolnice rekla kako je postojala mogućnost čak i da ostane bez jednog bubrega.

Nakon svega, Katarina je večeras po prvi put u javnosti nakon izlaska iz bolnice na konferenciji pred početak Music Week festivala, a ona tom prilikom nije skidala osmeh sa lica, a odlučila je da pripadnicima sedme sile otkrije i kako je izdržala bolničke dan.

Katarina Grujić

Nenad Vujanović/Alo!

Katarina Grujić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

"Četiri puta na dan sam primala terapiju, to su užasni antibiotici, ja ništa nisam mogla da jedem deset dana. Težak je to period, razmišljala sam samo o ozdravljenju, ništa te drugo u tom trenutku ne zanima u životu. Da li si imao ljubavne probleme, poslovne probleme, da li si u svađi sa porodicom, sve je to nevažno kad padnete u postelju i ne znate da li ćete da ozdravite za nedelju, dve, tri, pet ili ne znam koliko. Noći su bile najteže, kada ne možeš da zaspiš, kada čuješ druge ljude kako plaču. Bilo je teško, ali mislim da sam iz svega toga izašla jača.

Prvu noć sam bila u običnoj sobi sa još tri žene, bilo mi je lepo, pričala sam sa njima. Onda sam sledećeg dana prešla u manju sobu. Imala sam tretman kao i svi ostali pacijenti. Ne želim da odskačem od drugih ljudi", ispričala je pevačica.

Katarina Grujić mislila da je niko ne gleda pa razmenjivala nežnosti sa dečkom JAVNO! (VIDEO/FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 17.06.2019. 22:48 Opustila se... Foto: Masanori Jošida/Alo! Katarina Grujić je dugo krila dečka, ali je vrlo brzo stigla informacija da je u pitanju Semir Juzunović, bogati biznismen iz Tuzle. Te informacije potvrdila je i ekipa emisije "Paparazzo lov" koja je pevačicu uhvatila kako sa dečkom razmenjuje nežnosti nasred ulice.

Šta su joj rekari rekli i kakvo je njeno trenutno zdravstveno stanje, pogledajte u video-prilogu:

Pogledajte BONUS video: 

Rada Manojlović se UDAJE! Otkrivamo tačan datum i KO je njen izabranik!