Katarina Grujić
E-stock
Katarina Grujić

E-stock

Katarina Grujić, Foto: E-stock

Za kratko vreme uspela si da zauzmeš svoje mesto na estradi i postaneš jedna od najtraženijih mladih pevačica. Kako reaguješ na komentare koleginica da ti je mnogo lakše da ekranizuješ pesme i kupuješ najbolje tekstove, jer si iz imućne porodice?

- Ne opterećuju me zlobni komentari, pogotovo ako dolaze od neostvarenih ljudi. Moj otac je jedino platio moj prvi singl „Jedno đubre obično“, a sve ostale pesme i spotove sam sama finansirala.

Pandemija koronavirusa još uvek traje. Ljudi su uglavnom depresivni, kukaju, ugojili su se, a ti nikad lepša i zadovoljnija...

- Svi me pitaju šta mi se desilo pa ovako sijam, ali ako izuzmemo ovu situaciju oko virusa, ekonomije, besparice, meni se ove godine desila najlepša stvar, a to je ljubav. Moram ti reći da sam isključivo zbog toga nasmejana i da blistam.

Katarina Grujić

Nenad Vujanović

Katarina Grujić, Foto: Nenad Vujanović

Promenila si i frizuru?

- Moj frizer Peđa Božić i ja stalno pomeramo granice kada je frizura u pitanju. Ovoga puta smo odsekli šiške i napravili pun pogodak, jer vidim da su sve devojke nakon toga počele da ih seku. Sada planiram da se ofarbam u crno i nadogradim kosu do dupeta. Čisto da im najavim šta ću sledeće raditi (smeh), jer nije fora da ličimo jedna na dugu. Ja sam unikat.

Možda skraćuju šiške kako bi prekrile bore, koje ti nemaš. Stavljala si botoks?

- Negujem se stalno, ali botoks još uvek nisam stavljala. Imam 28 godina i smatram da je rano za to.

Nedavno si pomenula da te koleginice kopiraju kada je reč o frizuri. Da li si mislila na Editu?

- Editu poznajem dugi niz godina, sa njom sam privatno u dobrim odnosima. Ona je devojka koja je tokom cele karijere eksperimentisala što sa kosom, što sa stajlingom, tako da šiške nemaju veze sa njom.

Katarina Grujić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Šta ti kaže dečko ujutru kad se probudi i pogleda te? Da li ti kaže da si najlepša?

- Naravno. Kaže mi da sam najlepša i da sam najzgodnija. Stalno mi to govori.

Da li smatraš da je veza sa Markom ona prava i za ceo život?

- Ne volim mnogo da pričam o tim stvarima i o intimi generalno. Trenutno sam najsrećnija osoba na svetu i mislim da će me ovo stanje dugo držati, jer smo Marko i ja slični. Veliki je džentlmen, gospodin, a ono što je najbitnije, pored njega se smejem non-stop. Puno pričamo, praktično usta ne zatvaramo, isti smo. Prelepo nam je, ali ne volim puno da o tome javno govorim, jer znam da ima puno zlih i zavidnih ljudi, koji vole da se mešaju i kojima smeta tuđa sreća. Plašim se da se nešto ne izjalovi i da ne baksuziram.

Amidžić mi je napisao pesmu „Brat“

Šta se trenutno dešava sa tvojom karijerom?

- Radim na novim pesmama. Jednu sam završila nedavno, a radio ju je Ognjen Amidžić. Zove se „Brat“ i mnogo je dobra. Tekst je odličan, fazon je malo drugačiji... Spot smo pomerili za kasnije, zbog cele ove situacije.

Da li si pratila fudbal i pre nego što si uplovila u vezu sa Gobeljom?

- Jesam. Svi znaju da sam ja od malena pratila Crvenu zvezdu i da sam fan tog kluba, iako je cela moja porodica bila protiv. Sada sam ih preobratila (smeh). Zapravo nisam ja, Marko je. Pratila sam dakle i pre, ali sada mnogo više.

Da li je on slušao tvoje pesme pre nego što ste se smuvali?

- Kako da ne. Znao je svaku moju pesmu. Trenutno sluša „Vino po vino“, a ranije mu je omiljena bila „Rođena za bol“.

Da li si osetila krizu zbog korone?

- Sve što sam štedela, potrošila sam tokom korone. Nikada više para u životu nisam potrošila nego u ovom periodu. Iako je sve zabranjeno, nema gde da se izađe, nema šopinga i ništa ne radi, ja sam potrošila sve što sam imala. Gde i kako, ne znam. Poručivala sam stvari, garderobu, klopu, piće…

Zakazala sam nastup za Novu godinu 

Nova godina se bliži, a ti si je zakazala još početkom ove godine. Misliš li da će se taj nastup održati na kraju?

- Iskreno se nadam i očekujem da hoće. Sloba Radanović i ja smo je zakazali još u januaru. Očekujem da će se do tada sve smiriti i da ćemo ispratiti ovu, a sa pesmom ući u novu 2021.godinu.

Da li je tačno da si nedavno pozajmila veću sumu novca koleginici sa kojom si bliska?

- I da jesam, nisam od onih koji bi javno pričali o tome.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: