Katarina Grujić
printscreen
Katarina Grujić

printscreen

Katarina Grujić, Foto: printscreen

Katarina Grujić tvrdi da ne može da se odbrani od udvarača! Atraktivna pevačica kaže da joj se muškarci najviše javljaju na društvenim mrežama, a mnogi od njih joj pokazuju i čime raspolažu u gaćama!

- Svašta može da se nađe u mojim porukama na Instagramu ili Fejsbuku! Dnevno dobijam na hiljade poruka od udvarača, koji znaju da budu vrlo bezobrazni! Neki momci traže da im slikam stopala, a drugi mi svakog dana šalju slike svojih p*nisa. Ma strašno! Trudim se da blokiram takve profile. Neki mi nude brak, pa počnu da mi nabrajaju šta su sve spremni da učine za mene. Inače, ne volim da mi se neko udvara preko društvenih mreža. To treba da rade uživo. - kaže Katarina i dodaje:

- Obično mi pošalju piće ili neko cveće. Nedavno mi je na jednom nastupu stiglo 12 flaša "Moeta"! Nisam mogla da odbijem jer je taj muškarac poslao piće na binu dok sam pevala. Kasnije sam sa saradnicima otvorila jednu flašu. Nazdravili smo, a ostale boce nismo otvorili. Taj momak je očigledno hteo da me impresionira, ali ja ne padam na te fore. Zahvalila sam mu se na tom gestu, ništa više se nije desilo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jan 30, 2020 at 3:09am PST

Ona kaže da neretko pijani gosti prilaze estradnim umetnicima:

- To se dešava mnogim pevačicama. Kad nastupamo u klubu, normalno je da dođe do tuče jer ljudi popiju, pa izgube kontrolu.... Srećom, nikad me niko nije napao, ali su dobacivali kad ne otpevam pesmu koju traže. Tad i ja umem da im uzvratim na finjaka. Imam stalni repertoar i ne ispunjavam želje kao da sam na privatnom veselju.

Novu pesma nosi naziv "Muška ku*va", ali kako kaže pevačica nije je nikome konkretno posvetila.

- Danas nije retkost da muškarci budu sponzoruše. To se viđa na svakom koraku i više nije nikakav tabu! Neki muškarci su bili sa mnom samo iz interesa. Znali su da od mene mogu da imaju neku korist, ali sam srećom umela da ih prepoznam na vreme. Pesmu "Muška ku*va" nisam nikome konkretno posvetila. Trenutno sam sama, imam utisak da sam podigla zid oko sebe. Ne upuštam se lako u veze. Razočarala sam se više puta, zato sam sama već duže vreme.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jan 16, 2020 at 12:22pm PST

Ona je izjavila da i dalje ne zna koji košarkaš joj konstantno šalje cveće:

- Još se nije predstavio! Nema razloga da krijem, ni sama ne znam o kome je reč. Napisao mi je posvete, ali nije napisao svoje ime. Non-stop mi šalje cveće! Ponestaje mi prostor za sve te bukete koje mi je poslao. Nemam razloga da ga krijem, ali kad se i on bude udostojio da se predstavi, predstaviću ga i ja vama!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jan 26, 2020 at 6:37am PST