Katarina Grujić
Nenad Vujanović
Katarina Grujić

printscreen

Katarina Grujić, Foto: printscreen

Mlada pevačica Katarina Grujić na nedavnoj proslavi nije skidala osmeh sa lica. Na istoj toj zabavi otrkila je ko je zapravo zaslužan za njeno dobro raspoloženje.

PROČITAJTE JOŠ:

- Za moj osmeh je zadužena moja nova pesma koja je sad izašla, svi su oduševljeni tako da sam ja zbog toga presrećna - rekla je ona, a onda otkrila sve detalje priče koja nedeljama trese sve domaće medije, da ju je momak varao i da je bio "muška sponzoruša":

- To je bilo mnogo ranije, pre nekoliko godina, ne bih se više ni vraćala na tu temu, to je ostavljeno u prošlosti i neka ostane tako, da se ne ponovi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Oct 23, 2019 at 1:25pm PDT

Kaća je priznala da je trenutno slobodna i da ne postoji poseban muškarac u njenom životu, te da je svoju energiju usmerila na karijeru.

- Nema, sada se trudim da se što više posvetim svojoj karijeri, pesmama i albumu koji spremam za sledeću godinu, tako da je moja najveća ljubav postala muzika - rekla je Grujićeva.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

Kaća je pre nekoliko meseci imala tešku upalu bubrega, zbog čega je čak završila i u bolnici, ali se sada u potpunosti oporavila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Oct 10, 2019 at 11:14am PDT

- Hvala Bogu, sada sam mnogo bolje. Jeste da sam bila u bolnici i da je bio jako težak oporavak posle toga, ali sada je prošlo nekoliko meseci, osećam se mnogo dobro. Nema terapije, imala sam jake antibiotike to se završilo, smanjila se ta upala, infekcija, a sada treba da se čuvam od prehlada. Porodica je bila 24 časa uz mene, tu mi nije manjkalo pažnje ni pomoći, a bilo je dosta i kolega, eto Tamara Milutinović, Edita, Jelena Kostov, Ceca, svi su bili uz mene i mnogo sam im zahvalna na tome - navela je pevačica.

Kaća je bez dlake na jeziku pričala i o sujeti koja vlada na estradi, te je istakla da je mnoge kolege sigurno ogovaraju iza leđa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Sep 13, 2019 at 2:42am PDT

- Normalno da u našem poslu, na estradi ima i ljubomore i sujete i svega. Mislim da ti ljudi govore samo o sebi. Ja im ne smetam ako su oni tolike "zvezde", naravno da me pljuju i ogovoraju, ali to samo govori o njima - rekla je ona.

Pogledajte ceo razgovor u nastavku.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!