Katarina Grujić
G. Todorović/Alo!
Katarina Grujić

E-stock

Katarina Grujić, Foto: E-stock

Pevačica Katarina Grujić je pre samo deset dana bila u bolnici zbog teške infekcije bubrega, ali je to nije sprečilo da tokom završne večeri „Mjuzik vik festivala“ održi nastup za pamćenje. Kako je objasnila, Katarina nije mogla da izneveri publiku, koja je veoma dugo čekala njen nastup pod otvorenim nebom, a za „Alo!“ je otkrila koliko se spremala za druženje sa Beograđanima.

- Nedavno sam izašla iz bolnice, ali nastup na „Mjuzik viku“ nisam mogla da otkažem jer sam želela da ispoštujem svoju publiku. Niko nije mogao da me spreči da izađem na binu i zapevam na Ušću. Lekari nisu bili za to, ali nisam htela da ih poslušam. Osim toga, bilo mi je važno da izgledam fenomenalno, zato sam se i odlučila za ekstravagantan kostim - rekla je Kaća, koja je na nastupu nosila masivni srebrni kombinezon, u kojem joj je bilo teško da se kreće.

PROČITAJTE JOŠ:

* Katarina Grujić nastupala na „Mjuzik vik festivalu“

* Nedavno izašla iz bolnice

* Imala je ozbiljnu infekciju bubrega

- Kada sam ga videla taj kostim, znala sam da ću ga nositi. Međutim, stvarno je bio pretežak jer je pun kristala i sigurno ima više od pet kilograma. Bilo mi je teško da se krećem, još teže da igram, ali je vredelo. Srećom, ništa nije puklo - ispričala je kroz smeh Grujićeva i dodala da se plaši šta će joj lekari reći.

- Moje zdravstveno stanje još nije najbolje, ali se nadam da će biti sve bolje jer pijem antibiotike. Lekari su mi strogo zabranili bilo kakve aktivnosti i iskreno se nadam da niko od njih nije video moj nastup. Kada budu videli, plašim se da će me ubiti - rekla je kroz smeh Katarina i otkrila šta su joj sve lekari zabranili.

- Nažalost, imam samo nekoliko dana odmora jer mnoge nastupe nisam mogla da otkažem. Volela bih da sada odem na neku daleku egzotičnu destinaciju, ali lekari su mi i to zabranili. Ne smem da se vozim dugo automobilom, ali ni avionom. Ako mi iskrsne neki mini-odmor od dan ili dva, otići ću sigurno, ali na duže još ne smem - rekla je pevačica i dodala da je posle nastupa na Ušću rešila da više ne nosi sandale.

Katarina Grujić

E-stock

Katarina Grujić, Foto: E-stock

- Nosila sam sandale i kratke suknje tokom cele godine, a to je i dovelo do zdravstvenih problema. Međutim, čim sam završila nastup na Ušću, otišla sam u bekstejdž, promenila obuću i obukla toplu garderobu. Jasno mi je da sada moram da se čuvam - rekla je Kaća na kraju.

Šijan je Gocu varao sa ovom ženom! Preotela je muža pevačici, a onda mu i sina rodila!

AUTOR: I. M. DATUM I VREME: 27.08.2019. 16:10 - 27.08.2019. 16:23 Uništila joj život. Goca Božinovska, Foto: Privatna arhiva Folk pevačica Goca Božinovska pomirila se sa nekadašnjom prijateljicom Goranom, koja joj je preotela pokojnog supruga Zorana Šijana i rodila mu sina Vukašina. JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU!

 

BONUS VIDEO:

Dalila i Dejan otkrili sve o ulasku u Zadrugu 3, a onda su spomenuli Aleksandru Subotić!