Jelena Karleuša
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Karleuša

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

IGNORIŠE JE SVE VREME! Nakon ulaska Aninog bivšeg dečka u Zadrugu, David najavio haos: Ja sam psihički u k*rcu! Trebalo je i Janješa da uvedu

SVE JE BILO ISPLANIRANO?! Samo mesec dana pred kraj Zadruge, otkrivena velika tajna! Ovo saznanje će vas baš razočarati!

VRELA AKCIJA U SPAVAĆOJ SOBI Pušten NESENZURISANI snimak se*sa Milijane i Milojka! Dok je starac pipao, Požgaj se preznojavao od muke!

Karleuša je zbog svojih nesmotrenih izjava završila i na sudu, kada je grupa zabrinutih roditelja podnela krivične prijave protiv Jelene i njoj sličnih zbog širenja straha i panike od vakcine i pojave epidemije morbila.

Jelena Karleuša

Screenshot YouTube

Jelena Karleuša, Foto: Screenshot YouTube

Tvorci društvenih mreža objavili su da će se brisati grupe, profile i svaku vrstu propagande koja bude objavljivana, a najnovije odluke Fejsbuka i Instagrama uključuju i brisanje objava u kojima se spominju oznake ovakvog sadržaja.

Jelena Karleuša

Printskrin

Jelena Karleuša, Foto: Printskrin

Pošto je Karleuša prednjačila u toj propagandi, sada bi moglo da joj se desi da ostane bez jedinog medija preko kojeg komunicira sa fanovima, a to su društvene mreže.