SKOVALA PAKLENI PLAN I OBEĆALA OGNJENU! Karleuša se plašila da je Vranješ ne ostavi! Ostaviću Duška, ali on mora da BUDE KRIV ZA RAZVOD, zbog suda i svega!

Nova prepiska!

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Dvogodišnja veza između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa je, po svemu sudeći, bila toliko jaka da je mala od velikog skandala tražila način kako da se otarasi supruga Duška Tošića, kako bi u daljem životu uživala sa njegovim kolegom.

 

U prilog tome svedoči prepiska u čiji posed je došla redakcija Kurira, a u kojoj pevačica svom ljubavniku otkriva tajni plan. Pop divi je bilo važno samo to da glavni krivac za krah braka bude Duško, a ne ona.

Pre nego što je to otkrila, Karleuša je Vranješu jasno stavila do znanja šta mu je u životu.

"I ljubavnica i dro*a, majka tvoje dece, i žena, i brat, i saborac. Sve! Lavica. Jer si ti lav. Moj lav. Pa šta sam ja, izvini?" znatiželjna je bila pevačica.

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješ, Foto: Profimedia

Vranješ je nije držao u zabludi, nego joj je rekao surovu istinu.

"Pa ti mi nisi žena. Jesi, ali Duškova", izričit je bio sportista.

Međutim, pop zvezda je pokušala da Vranješa uveri da stvari u njenom barku nisu baš tako sjajne i bajne kako predstavlja na društvenim mrežama i u medijima.

"Ja sam Dušku brat i prijatelj. A tebi sam i ljubavnica. I tebe želim jer sam pored tebe srećna i nasmejana", rekla je ona.

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Ali to nije sve! Ona je bivšem ljubavniku priznala koga voli.

"Odavno nema ljubavi tu. Odavno. A ja volim tebe", jasna je bila JK.

Međutim, Ognjenu su njene reči bile sumnjive.

"Pa ja ne znam zašto onda živiš sa njim", interesovalo ga je.

JK je bila uporna i Vranješa ubeđivala da se strpi.

 

"Zbog dece, javnosti, navike. Ali okej, polako. Samo polako, molim te. Napraviće on grešku u koracima. On mora da bude kriv, ne ja. Zbog suda i svega. Molim te, polako", objasnila mu je pevačica.

Međutim, njihova ljubav je pukla onog trenutka kada je Jelena odlučila da javno ponizi Vranješa, kojeg je nazvala psihopatom i njenim fanom iako se iz prepiske koju Kurir poseduje može zaključiti da su bili veoma prisni. U njoj se jasno vidi da je njihova veza bila jaka i čvrsta i da je Jelena često Ognjenu izjavljivala ljubav, ali i želju da bude majka njegovoj deci.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi