Jelena Karleuša
Screenshoot Youtube
Jelena Karleuša

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Pre skoro tri godine, Jelena Karleuša najavljivala je duet sa srpskom reperkom Sajsi MC, ali joj se to izjalovilo, kao i većina njenih najava, pa je pesmu „Silikoni“ umesto nje zajedno sa Sajsi snimila Severina. Karleuša tada nije izdržala, pa je svoje nezadovoljstvo iskazala tako što je vređala Kojićevu na račun porno-filma koji je snimila pre 15 godina.

Iskulirala je na koncertu Saše Matića

Pre nekoliko godina, Severina i Jelena su bile gošće na koncertu Saše Matića, a kada su se srele u hodniku, Karleuša je samo prošla pored koleginice. Navodno, nije je prepoznala. - Prošla sam, kako kažu, nijemo i bez odgovora pored Severine, samo zato što je nisam prepoznala. Sorry. Nema zle krvi. P.S. pozdrav i za Seve i za Kebu - napisala je tada JK.

 

- Dama ne može biti žensko koje je snimilo hardkor pornić ili žena koja se u zatvorskoj ćeliji oseća kao kod kuće. Ili grešim, a? - pisala je Karleuša aludirajući na Severinu Kojić i Svetlanu Cecu Ražnatović, a kada je pesma „Silikoni“ postala veliki hit, Jelena je nastavila s uvredama.

- I dalje ne verujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo sramota da nešto što drugi najavljuju mesecima predstavim kao svoju ideju. Svakako, šta očekivati od žene koja onako loše puši - napisala je JK.

Severina Kojić

Masanori Jošida/Alo!

Severina Kojić, Foto: Masanori Jošida/Alo!