POKUŠAJ POMIRENJA?! Karleuša preko advokata poslala OVU PORUKU Vranješu! On joj ODMAH ODGOVORIO!

Bivši ljubavnici izbegavaju susret...

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, Foto: Epa, Marko Metalš

Pokušaj mirenja bivših ljubavnika bio je neuspešan, pa je sudija odredio početak glavnog pretresa za jul, a pevačici je poziv uručen preko policije.

Jelena Karleuša se ni treći put nije pojavila u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu, gde je juče trebalo da se održi poslednji pokušaj mirenje s bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom.

Pročitajte još

Fudbaler, koji živi u Belgiji, i ovog puta je doputovao u Srbiju, ali se nije našao oči u oči sa ženom s kojom je navodno bio u vezi dve godine. On je sa svojim timom advokata u zgradu suda došao tačno na vreme. Bio je nasmejan, ali nije želeo da daje izjave okupljenim novinarima. Ljubazno se svima javio i ušao u sudnicu. OVDE pročitajte šta je Vranješ brutalno rekao o Karleuši! 

Ognjen Vranješ
Foto: E stock

Za razliku od njega, Karleuša je ponovo izbegla da dođe, ali se preko svojih advokata izjasnila o pomirenju s bivšim ljubavnikom. Ona je poručila da odbija da se između nje i Ognjena regulišu odnosi pa je njen advokat zatražio od sudije da odredi početak glavnog pretresa po tužbi Ognjena Vranješa protiv njegove klijentkinje za pretnje putem društvenih mreža.

"U tom trenutku ustao je i fudbalerom branilac i potvrdio da ni njegov klijent ne želi pomirenje s Jelenom Karleušom. Sudija je prihvatio odluke obe strane i doneo rešenje o određivanju narednog ročišta. On je saopštio da će Jeleni poziv ponovo biti uručen preko policije. Kako sam shvatio, ona će kao okrivljena strana morati da prisustvuje glavnom pretresu tako da će se uskoro naći oči u oči s bivšim ljubavnikom prvi put nakon izbijanja skandala", priča naš izvor s lica mesta.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: E stock

Prema njegovom rečima, Ognjen Vranješ je zatražio od suda opravdanje za klub jer će se i narednog puta pojaviti.

"Kreću mi pripreme 17. juna. Molio bih vas da mi date opravdanje kako bih mogao u klubu da pravdam svoj izostanak. Do sada sam tri puta bespotrebno dolazio i ne želim da čelnici kluba pomisle da ih lažem", rekao je Vranješ koji je i nakon ročišta bio raspoložen.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi