Jelena Karleuša
Screenshot Youtube
Jelena Karleuša

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Jelena Karleuša je, naime, tada povikala: "Pu**te ga. Pokidala si, a oni neka pričaju šta hoće. Ja sam se cela naježila od tvoje pesme, kao bodljikavo prase sam", dok su je ostali članovi žirija gledali u čudu.

Ništa manje interesantna bila je i Ana Bekuta, zamerivši Jeleni što njena kandidatkinja peva u muškom rodu, pa je upitala devojku da li je homoseksualnog orijentacije.

"To mi jedino ne smeta, ukoliko si gej. U suprotnom Jelena je morala da ti ukaže na to", rekla je Bekuta.

Onda se i Popoviću otela rečenica koja je nasmejala prisutne.

"Da pošaljemo Mariju da proveri", rekao je Saša.

Saša Popović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Jelena je držala danas lekciju takmičarima na svoj prepoznatljivi način, jasno stavljajuci akcenat da joj je seks često u glavi.

"Vodiš ljubav kako pevaš i pevaš kako vodiš ljubav. Ti si mnogo mlak i nemaš emociju. Los si ljubavnik - sasula je u lice Karleuša jednom od kandidata za "Zvezde Granda", govoreći da je to njeno prvo pravilo u šou-biznisu.

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Inače, Jelena je danas obukla pripijenu crnu haljinu koja je istakla njene obline, ali i višak u predelu stomaka.

Njene kolege iz žirija istakle su da je angažovala pomoćnika za rad sa kandidatima, a Marija Šerifović je pokušala da je opravda aludirajuci na prethodni period u njenom životu. Pored ogromnog seks skandala sa Ognjenom Vranješom, pevačicu je potom zadesila porodična tragedija jer joj je preminula majka. Znajući sve to, Marija se Jeleni rekla:

- Nadam se da je završeno sa tvojim problemima...

Jelena je potom odgovorila:

- Prvo se ja nadam da je završeno.