Jelena Karleuša i Bojan Karić
print screen
Jelena Karleuša i Bojan Karić

print screen

Jelena Karleuša i Bojan Karić, Foto: print screen

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi su nakon propasti prvog Jeleninog braka govorili da se ona za Karića udala iz koristi što je pevačicu veoma povređivalo.

"Svako ko me poznaje zna koliko je za mene uvredljivo da se uopšte postavlja pitanje da li sam se udala iz ljubavi ili ne. Mnogo sam poniženja doživela zbog braka sa Bojanom, samo zato što potiče iz bogate porodice. A ne znaju da ja na poklon odgovaram sa dva poklona, na pažnju dvaput većom pažnjom, da sam naučena da budem džek i da imam „muški” način razmišljanja. Ali to je odavno iza mene, Bojanu i njegovoj porodici ništa ne zameram, sve ružno sam zaboravila i želim im samo dobro. U divnom sam braku sa čovekom koga neizmerno volim, koji je stao i opstao uz mene kada je bilo mnogo teško, sa kojim imam decu i na kog sam ponosna", izjavila je ranije Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Bojanova sestra Danijela takođe je jednom prilikom prokomentarisala brak njenog brata i Jelene Karleuše, čime je potvrdila da to nije bila ljubav iz koristi.

"Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje", istakla je ranije Danijela, i na pitanje da li će joj drugi članovi poznate dinastije zameriti što hvali bivšu snajku, odgovara:

"Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje."

Bojan je danas oženjen Mašom Karić, a fizički izgled je dosta promenio.