Jelena Karleuša
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Karleuša

Dejan Briza/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Jelena će korigovati svoje silikonske grudi, ali još nije odlučila da li će samo zameniti stare implantante novima ili će pak uraditi operaciju „transfera masti“, u čemu je lekar iz Turske najbolji na svetu - ispričao je za magazin VIP izvor blizak pevačici. On nam je objasnio o kakvoj je tačno intervenciji reč.

Jelena Karleuša

Promo

Jelena Karleuša, Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Njoj bi se mast uzimala iz zadnjice i bokova, jer je tu najjača. Tako bi smanjila obime, koža bi joj bila zategnuta i bez napornih treninga, što je Jeleni veoma važno jer ne podnosi teretanu i fizičku aktivnost. Takođe, tokom boravka na klinici osvežiće lice mezoterapijom i hijaluronskim filerima, a doktor će proceniti da li joj je neophodan i botoks - kaže naš izvor.

Karleuša dovodila doktora i u Beograd

Jelena Karleuša je doktora iz Turske u junu prošle godine dovodila i u Beograd, gde je on održao predavanje o plastičnoj i rekonstruktivnoj medicini. Tom prilikom se i sama Karleuša uključila u debatu, te prisutnima rekla kako se mnoge njene koleginice podvrgavaju estetskim zahvatima kod neproverenih hirurga i da je ona zbog toga želela da u Srbiju dovede najboljeg među njima.

Budući da su ti estetski zahvati veoma skupi, a da je pevačica na društvenim mrežama više nego popularna, samo na Instagramu je trenutno prati dva miliona ljudi, vlasnik klinike iz Turske ponudio je Karleuši kompenzaciju.

- Jelena će doktora i njegovu kliniku reklamirati na svojim profilima na društvenim mrežama tako što će kačiti fotografije i video-klipove sa promotivnim sadržajem, a doktor će, sa druge strane, sve što bude na njoj radio raditi besplatno.

Plan je da Jelena otputuje u Tursku odmah nakon nastupa na MAC-u u „Štark areni“, te da tamo ostane nedelju dana - priča izvor za VIP.

 

- Ovo je najbolja klinika na svetu. Budući da sam dosta putovala i imala prilike da vidim i druge, mogu to da tvrdim. Ovde rade najbolji stručnjaci, prostor je impozantan... Takođe, ovde imam i mir i privatnost, koja mi je jako važna - samo je deo videa u kojem je Karleuša na engleskom govorila o toj klinici dok je šetala kroz njene hodnike i razgledala je.

PREPORUČUJEMO JOŠ:

 

Nastup na MAC-u za pamćenje

Kako je VIP saznao, pevačica je organizatorima festivala MAC dostavila posebne zahteve u želji da njen nastup bude najspektakularniji.

Jelena Karleuša

Dejan Briza/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Dejan Briza/Alo!