Jelena, Nataša
Vladimir Marković, Rajko Ristić
Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Jelena nije želela da potvrdi ovu informaciju, ali je sa osmehom na licu pričala o kolegi.

PROČITAJTE JOŠ:

"Kada je reč o Emiru, moram da kažem da je on moj miljenik. Ali nikada nisam potvrdila nešto. Vreme je da se strpite još malo pa da saznate" rekal je JK kroz smeh i dodala da će uskoro izdati novu pesmu.

Pevačica se osvrnula i na Natašu Bekvalac koja je nedavno izdala numeru "Mala plava", s kojom obara sve rekorede. Panonska barbika je nedavno izjavila da je Jelena "mega car" a evo kako Karleuša komentariše koleginicu.

"Moram da kažem da Nataša nikad bolje nije izgledala. Izgleda kada žena prolazi kroz težak period u životu da najbolje izgleda. Čestitam joj povratnički singl. Onog momenta kada je pesma izašla svi su to dočekali na nož, ja sam znala da će biti veliki uspeh. Sve što se u Srbiji dočeka na nož, posle bude veliki hit. Želim joj sve najbolje, ja podržavam žene koje se bore same. Ona je samohrana majka dvoje dece, neko ko se sam bori čitav život. Ima svu moju podršku", rekla je Jelena. 

Nataša Bekvalac

Miloš Nadaždin

Nataša Bekvalac, Foto: Miloš Nadaždin

Nedavno je počelo emitovanje nove sezone "Zvezda Granda", a mnogi su primetili da se Karleuša i Viki više ne svađaju kao pre.

"Viki je samo neko ko je shvatio prvila igre. Više me ne iritira. Drugačiji je koncept ove sezone, mislim da vatra tek predostoji", rekla je JK.

Viki Miljković

Alo!/Dejan Briza

Viki Miljković, Foto: Alo!/Dejan Briza

Komentari (1)

Ja

19.10.2018 10:27

Ja tebi vojvodo, ti meni serdare..