Milanka i Bogoljub Karić
Alo!
Milanka i Bogoljub Karić

Alo!

Milanka i Bogoljub Karić, Foto: Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Milanka i Bogoljub ni ovoga puta nisu krili svoju ljubav, pa su se kao golupčići grlili i ljubili na palubi. Kako bi mogli potpuno da se opuste, Karići su se odvojili od društva na jahti i razmenjivali nežnosti na prednjem delu palube.

Milomir Marić

Alo!

Milomir Marić, Foto: Alo!

Sudeći po njihovom raspoloženju, izuzetno im je prijalo zajedničko vreme i konačan predah. Za to vreme, Marić je bio sa društvom, a u ruci je nosio kesu punu knjiga. Kad je Milomir u pitanju, to nikoga ne treba da čudi jer je njegova ljubav prema knjigama velika skoro kao ljubav prema Vesni, koja se uporno krila od našeg fotografa.

Ipak, da se ne krije samo od nas, bilo nam je jasno kada ju je Marić tražio pogledom, a ona se nije pojavljivala.

Milanka i Bogoljub Karić, Vesna Radusinović

Alo!

Milanka i Bogoljub Karić, Vesna Radusinović, Foto: Alo!

Da bismo saznali šta se dešava i gde je to Radusinovićeva, sačekali smo dobrih sat vremena dok ona konačno nije pristala drugom jahtom i pridružila se ekipi. Marić nije krio osmeh što je konačno sa svojom dragom, a kako smo uspeli kasnije da saznamo, Radusinovićeva je bila na drugoj jahti s bratom, pa je posle vremena provedenog s porodicom došla da uživa i sa prijateljima. Vesna se pojavila sa osmehom na licu, očigledno zadovoljna zbog činjenice da joj je poslednja knjiga „Vatra i led“ i dalje na top-listi.

Kada je ekipa konačno bila na okupu, svi su nasmejano pozirali, pa je luda žurka na jahti mogla da se nastavi. Oni su sa desetak najbližih prijatelja i članova porodice plovili sve dok nije pao mrak i sve vreme su uživali u dobroj muzici, opuštenoj atmosferi i odličnom druženju.

Šok intervju Vesne Radusinović! Ovo je istina o njenom braku sa Milomirom Marićem

AUTOR: M.M.Ilić DATUM I VREME: 27.03.2019. 07:00 - 27.03.2019. 07:25 Spisateljica Vesna Radusinović napravila je veću pauzu i tek se ove godine ponovo vratila pisanju. Vesna Radusinović i Milomir Marić, Foto: Luka Šarac Sklonila se da napravi prostor drugima, a vratila se kada je shvatila da od drugih nema ni traga, ni glasa.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!