UVEK JE IMALA UKUSA! Kakav preokret Maja hvali Anu Korać na sva usta, Marinkovićeva konačno otkrila da li je sa slikom suparnice išla kod njenog plastičnog hirurga!

Njegova sadašnja devojka Maja progovorila je o Ani Korać, i oktrila da se nije ugledala na Anu kada su plastične operacije u pitanju

Maja Marinković i Ana Korać
Maja Marinković i Ana Korać, Foto: Alo.rs

Maja Marinković, Aleksandra Nikolić i čovek koji je zaveo ove obe zadrugarke Marko Janjušević Janjuš gostuju večeras u jednoj od najgledanijih emisija "Amidži šou", pored međusobnih odnosa dotakli su se starlete Ane Korać, u koju je košarkaš svojevremeno bio zaljubljen.

Njegova sadašnja devojka Maja progovorila je o Ani Korać, i oktrila da se nije ugledala na Anu kada su plastične operacije u pitanju:

- Ana je lepa devojka, mi smo imale probleme zbog Janjuša prošle sezone, kad je bila Đuskovizija, rešila sam da spustim loptu i da ne padam na provokacije. Nismo radile nos kod istog doktora, ona je imala uvek lepi nosić. To je taj barbi nos, ja sam zadovoljna sa svojim licem. Pozdravljam Anu, nemam ništa protiv nje - rekla je ona i dodala:

- Njen nos mi se uvek dopadao, to sam joj i govorila, raspitivala sam se i kod kog lekara je radila, nisam kod istog, to je taj barbi nos. Kad sam operisala nos Janjuš je bio tu, menjao je obloge. Hvala Ani i na haljini, ona je uvek imala ukusa - ispričala je Maja u Amidži šouu.

Šta je Janjuš rekao o Maji i čime ga je omađijala pa ne može da nađe drugu devojku, čitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi