Dalibor Andnonov Gru
printscreen
Dalibor Andnonov Gru

printscreen

Dalibor Andnonov Gru, Foto: printscreen

Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život danas u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju.

Gru je tokom celog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting. Košava je inače veoma opasna za vožnju, pa je za eventualnu hitnu intervenciju neophodan minimum čamac.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je očevidac.

Dalibor Andnonov Gru

printscreen

Dalibor Andnonov Gru, Foto: printscreen

- Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u "loop" (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je očevidac.

Dalibor Andonov Gru, mesto nesreće

Nenad Vujanović/Alo!

Dalibor Andonov Gru, mesto nesreće, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Prema njegovim rečima, Gru je bio odličan vozač.

Prijatelji dolaze da izjave saučešće, Gruove supruge nema ni na vidiku! Pogledajte gde se nalazi!

AUTOR: Kurir/J.I. DATUM I VREME: 09.09.2019. 20:26 Užas! Dalibor Andonov Gru sa suprugom Danicom, Foto: Screenshoot Instagram Dalibor Andonov Gru poginuo je tokom vožnje kajta u Zemunu, kada je upao u vodu, a nema ko nije bio potresen tužnom vešću. STRADAO U NESREĆI! Poginuo reper Gru!

 

Reperovo telo je nekoliko sati ležalo je u čamcu kojim je izvučen na obalu. Policija je obavila uviđaj, nakon čega su stigli mrtvozornici i odneli telo repera.

Dalibor Andonov Gru

Screenshoot Instagram

Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Instagram

BONUS VIDEO:

Mama Dine iz "Parova" je život dala za Kosovo, a njena životna priča nateraće vam suze na oči!