Vanja Mijatović
E-Stock/Danijel Milutinović

Kako je pevačica istakla veoma je zadovoljna novom pesmom na kojoj je dugo I temeljno radila, a ono što je kuriozitet novu pesmu za nju radila je njena koleginica, pevačica Edita Aradinović.

Vanja Mijatović

M.Jošida

Vanja Mijatović , Foto: M.Jošida

- Jako sam zadovoljna kako je prošla pesma, dugo se radilo na njoj, pozitivni su kometnari, na snimanju je bilo fenomenalno. Edita je pisala tekst I moram da jo joj se zahvalim puno, mnogo je volim. Ona je stvarno uvek svoja jednstvena, paše mi njena energija i volim njen rad - kaže Vanja na početku razgovora za „Alo!“ i dodaje da iako se nije radilo u prethodnoj godini zbog pandemije koronavirusa, ona je imala uspeha na poslovnom planu, bez obzira na finansijksi gubitak.

- Mi ne smemo da se žalimo, ovo je sve nekako i odnelo i donelo. Meni je ova godina bila dobra, iako nisam imala posla, ali sam se u odmorila I trudim se da iz svega ovoga sagledam pozitivnu situaciju – priča Vanja i ističe da je ono što joj nedostasje je putovanje.

Vanja se osvrnula i na vest o aktuelnoj temi nasilja koji se dogodio poznatoj glumici.

- Ja ne podnosim nikavu vrstu nasilja, stvarno sam slaba na to I ne znam nikog u mom okruženju ovaku vrstu nasilja, kao što je ovaj slučaj. Ne mogu ni da zamislim kako je to, to su sigurno velike traume. Ja sam za što stožije zakone kada su u pitanju ti monstuozni činovi. Što duže skloniti sa ulice takve ljude, to je bezbednije za sve nas ostale ljude.– iskrena je Slavica.

Protekla godina Vanji je donela i neke lepe stvari i dešavnja, pogoto na ljubavnom planu.

- Mi smo se upoznali kada sam ja kupovala svoju nekretninu I tako da sam ga upoznala na njegovom poslu. Sećam se da kada smo trebali da imamo taj prvi sastanak znam da je bio mnogo rano, oko 8 sati ujutru, pa sam ga zamolila da to bude u barem u 10 , zato što sam veče pre imala drugih privatnih obaveza. Tako sam nešto malo spavala, pa sam ujutru onako potpuno ne I baš sređena otišla, a njemu se dopala ta neposresdnost I spontanost, to me je rekao kansije. Slažemo se stvarno, jako smo slični i sa vrlinama i sa manama, dopunjavamo se. Ali ja moram da kažem da sam tolerantnija. Kada prođe korona pravimo veliku svadbenu žurku.

Vanja Mijatović

Printcreen/Instagram

Vanja Mijatović, Foto: Printcreen/Instagram

Vanjin verenik Aleksandar je radio i scnenografiju za potrebe snimanja nove pesme “Penelopa”

- To je bio poklon od njega, ja nisam ni znala uopste, ali je stvarno odrađen super posao I par dana samo snimali, ali par dana se pravila scenogrfija. Jako je brižan, jako me voli i to se vidi na nama.

Vanja Mijatović

Ataimages

Vanja Mijatović, Foto: Ataimages

Vanja je neko ko nije konfliktna ličnost i ima dobre odnose sa kolegama na estradi, a to potvrđuje i prijateljstvo sa Gastozom.

- Mi se stvarno super slažemo I družimo, volimo da ispijamo kafe kada god I on I ja možemo. Znam da sam prvo pevala njemu prateće vokale, pa se onda I rodioi taj duet. Ja sam njega zvala, jer je stvarno bio najpribližniji I senzibilitetu pesme. Kada su u pitanju tih famoznih 100 evra, on se šalio kada sun as pitiali kako je došlo do dueta, on je rekao, naravno u njegovom fazonu, “meni je falilo, 100 evra, a ona mi je ponudila 200 evra”, ma ne to je bila šala I njegov fazon. Svakako smo odličan spoj.

Za kraj, Vanja je rekla šta misli o novčanoj nadoknadi od 90 000 dinara koju su dobile njene starije kolege i istakla da nije dobila ona.

- Šta god da se kaže, narod će osuđivati, naravno da je svakom teško, možda je nama pevačima manje teže nego ljudima koji imaju manju platu. Ja sam pozitivna osoba i verujem da će se sve vratiti u normalu. Ljudi imaju mnogo veće probleme, zdravlje je najvažnije, biće para – završila je Vanja.

BONUS VIDEO: