STRAŠNA PRIČA IZ ANABELINE MLADOSTI Kada je imala 14 godina upoznala je Nikolu, preselila se sa njim u Švajcarsku, a onda je on pronađen mrtav!

Anabela je rođena u Goraždu i kada je bila jako mala roditelji su joj se razveli.

Anabela Atijas
Anabela Atijas, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Život je nije mazio. Iza sebe ima brak sa Gagijem Đoganijem koji se nimalo slavno nije završio, a danas se pojavila vest o tome kako ju je sadašnji muž Andrej navodno pretukao.

Anabela je još od tinejdžerskih dana imala problema sa muškarcima, verovatno zbog svoje velike lepote i harizme kojom je privlačila sve oko sebe.

Anabela je imala samo 14 godina kada je upoznala dečka po imenu Nikola koji je trenirao rukomet i dogodila joj se prva velika ljubav. On je karijeru nastavio u Švajcarskoj pa je Anabela otišla da živi sa njim.

Pošto su njegovi roditelji ostali, Nikola se vratio u Bosnu gde je ubrzo pronađen mrtav. Ovo je za Anabelu bio veliki šok i bile su joj potrebne godine da se oporavi.

Pošto nije imala rodbinu u Švajcarskoj, a u Bosnu nije mogla da ode jer su granice bile zatvorene, odlučila je da se preseli u Beograd.

Radila je kao sekretarica u jednoj banci i kao kafe kuvarica u privatnoj firmi. Nekoliko meseci posle Nikoline smrti, skinula je crninu i krenula je na časove plesa u plesnu školu Đogani.

Ubrzo je započela vezu sa plesnim instruktorom Gazmenom Gagijem Đoganijem.

Gagi Đogani
Gagi Đogani, Foto: Ana Paunković/Alo!

 PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 

 • Korisnik: Marko
  12/09/2018 - 23:38
  Kada neko ima ovako "strasnu pricu" u zivotu, kao sto vi kazete, onda ne moze da bude ovako zloban kao sto je ona.
  • Duška @Marko
   14/09/2018 - 04:33
   Moram da registrujem sledeće; čitam komentare po portalima i ne mogu da dođem k sebi kad vidim koliko su Kristinini fanovi puni zlobe, mržnje, primitivni, maliciozni, nekulturni i prosti. Takav prostakluk i primitivizam se dugo nije video . Onaje glumatala,folirala se, manipulisala i izigravala žrtvu" ucveljene žene", to je jasno svakom normalnom čoveku, ali je neverovatna količina primitivizma koji ona podstakla takvim ponašanjem. Narode, da li ste normalni?
 • Korisnik: djenka
  12/09/2018 - 17:22
  Izaziva sažaljenje da bi pokrila brljotinu koju je napravila svojim mešanjem u odnos Luna-Sloba-Kija.
 • Korisnik: Ana
  12/09/2018 - 17:15
  Koga jos to zanima??????????/
 • Korisnik: 🐝🐝🐝
  12/09/2018 - 17:13
  Ako je sa 14-15 godina otisla da zivi sa deckom, iako je to normalno za pripadnike jedne etnicke manjine, posledice na njeno sazrevanje i odgoj svoje dece je vise nego vidljiv!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs