PROŠLO JE 13 GODINA OD TRAGIČNE NESREĆE: Kada budete videli na šta danas liči Tošetov grob rasplakaćete se! Raspada se! (FOTO)

Tuga.

Toše Proeski
Foto: YouTube/Printscreen

Poznati pevač Toše Proeski je rođen na današnji dan 1981. godine. Danas bi ovaj muzičar napunio 39 godina, ali je prerano izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

Toše Proeski
Foto: printscreen

Toše je život izgubio 16. oktobra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu u Hrvatskoj. Sa njim u kolima je tada bila i njegova menadžerka Ljiljana Petrović. Od tada se njen život u potpunosti promenio. Povukla se potpuno iz javnosti i nema nameru da ikada više dođe u kontakt sa estradom.

Toše Proeski grob
Foto: YouTube/Printscreen

Pevačev "večiti dom" nalazi se na groblju Gumenje u Kruševu, a već skoro 13 godina reč je - verovali ili ne - o improvizovanoj metalnoj konstrukciji koja je pokrivena i ograđena plastikom i najlonima, prekrivena tepisonom od veštačke trave, dok je prostor oko groba popločan behaton pločama, koje propadaju.

Zadruga
Foto: YouTube/Printscreen

No, konačno, opština Kruševo objavila je javni poziv kompanijama za izgradnju spomen-obeležja. Prema informacijama koje su objavljene u Elektronskom sistemu javnih nabavki, izgradnja bi trebalo da počne 10. septembra i bude gotova do kraja novembra.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi