Super Cveta
Promo
Super Cveta

Promo

 Foto: Promo

Super Cveta, Ado i Luni bili su današnji gosti Ognjena Amidžića na Red TV-u, a oni će voditi i uređivati novu emisiju "Hoću da kažem" koja je spoj veoma zanimljivih stvari, rijalitija, drame, ima efekat iznenađenja i oslikava duh metropole. Za sve one koji se šetaju ulicama Beograda, stoji jedna stolica, na kojoj će svako moći da sedne i da kaže šta god poželi.

Od mene se ili očekuje neočekivano ili neviđeno, živimo u vremenu gde je sve na klik, ali sam svakako neko ko će predstavljati nešto što nije često, čak i tužne teme preobratim u nešto veselo - navela je Cveta.

Super Cveta

Promo

Foto: Promo

Ona je otkrila i kako se zajednica odnosi prema ljudima koji imaju višak kilograma i kako ona tome staje na put.

Moj prvi klip je bio reakcija na neku devojku koja je objasnila da debeli ljudi imaju manje prilika i izbora u životu i da smo sami krivi. Ja sam uradila klip i odgovorila devojci da se obrazuje i krenula sam sa pričom sramežljivosti zbog svog tela. Čast izuzecima ali uvek postoji stav prema debelim ljudima da je to užas i previše. Ja sam okačila sliku Kendal Džener koja je manekenka i moju malo obnaženiju sliku, gde se vide neki delovi. I sad moja slika je veliko i tako vrišti i degutatno je i provokativno, a Kendal Džener je umetnost, pa ko je to tako rekao, to nije okej. Svi nas guraju ka tome da imamo više samopouzdanja, a kad imam, oni kažu: "Nije lepo, ti si debela, ne možeš da se slikaš tako". Zašto ne mogu, pustite me da radim šta ja hoću - navela je Cveta i dodala:

Super Cveta

Promo

Foto: Promo

Volela bih da moja emisija bude zabavnog karaktera, duhovito, kao što sam i ja, ali pošto je danas sve na klik, volela bih da se čuje nešto zabavno, ali i obrazovnog karaktera - rekla je Super Cveta koju ćete od danas moći da gledate redovno na Red Tv-u.