Katarina Živković
Rajko Ristić/Alo!
Katarina Živković

Vladimir Marković

Katarina Živković , Foto: Vladimir Marković

Naime, kako Kaća tvrdi, već dugo je uznemirava i zlostavlja „poremećena žena“, koja ne prestaje da joj piše i šalje joj uznemiravajuće poruke. Međutim, kako nam je objasnila, onog trenutka kada je njena progoniteljka počela da uznemirava pevačicine saradnike, ali i članovi porodice, Kaća je rešila da joj stane na put i prijavi je policiji.

PROČITAJTE I:

 

- Proživljavam pravi pakao zbog bolesne osobe koja se odavno okomila na mene. Najpre me je vređala putem društvenih mreža, komentarisala negativno sve što objavim, slala poruke u inboks… Pisala mi je razne bljuvotine, pretnje, budalaštine, na koje u prvi mah nisam obraćala pažnju - kaže Kaća za „Alo!“.

- Kada je sve to počelo da se dešava, blokirala sam je. Međutim, ona je nakon svakog puta otvarala novi, lažni profil i nastavljala da preti, pljuje… A onda je otišla korak dalje, pa je počela da šalje poruke mojim roditeljima, poslovnim saradnicima, vlasnicima diskoteka u kojima treba da nastupam - priča Kaća za „Alo!“ i nastavlja:

Katarina Živković

Alo!/Masanori Jošida

Katarina Živković, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Tada su počeli da me zovu prijatelji, članovi porodice, ali i oni koji su me angažovali da kod njih pevam, i da mi prenose šta im je ta poremećena osoba slala... Shvatila sam da je sve otišlo predaleko i odlučila sam da je prijavim - kaže pevačica, ističući da su joj u policiji objasnili da je žrtva sajber kriminala. 

Kako je Živkovićeva rekla za „Alo!“, poznato joj je ko se krije iza lažnih profila, ali ne želi da otkriva ime svoje progoniteljke.

- Reč je o ženskoj osobi, ali neću reći njeno ime, godine… Bitno je da znam o kome se radi i da ću policiji otkriti njen identitet. Koji je njen motiv, neka oni utvrde. Možda je i zaljubljena u mene, ko zna - kaže pevačica, koja se ovim povodom oglasila i na Instagramu.

Katarina Živković

Nenad Vujanović/Alo!

Katarina Živković, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

BONUS VIDEO

Pevačica Tamara Milutinović: Saša Popović mi je zabranio da uđem u Zadrugu!