Katarina Živković
Promo
Katarina Živković

Promo

Katarina Živković, Foto: Promo

- Iskreno sve vreme se pitam da li će nas pogoditi neki grom - kroz smeh je rekla atraktivna pevačica i dodala da se oluje ne plaši i da se uprkos nepredviđenim okolnostima čitava ekipa sjajno zabavlja.

- Do malo pre smo bili u kamp prikolici i pričali viceve, tako da nam je raspoloženje i dalje na nivou. Srećom je tim “Infiniti” produkcije pripremljen na sve! Čak me je, verovali ili ne, jedan momak bukvalno u naručju nosio do kamera, kako ne bih pokvasila visoke potpetice! Šalili su se da imam tretman kao kraljica, s tim što sam sigurna da kraljice nisu ovako gladne kao ja, koja bih trenutno ubila za jednu dobru šniclu - priča Kaća.

Katarina Živković

Promo

Katarina Živković, Foto: Promo

Ipak, i pored Katarininih visokih potpetica, ono što je svima plenilo pažnju jeste njeno bogato poprsje zbog kojeg će, sigurni smo mnogi muskarci ovaj spot gledati iznova i iznova.

Takođe, liniju je dovela do perfekcije tako da je sa zadovoljstvom snimala kadrove u kupaćem kostimu, ali i u potpuno prozirnim pantalonama.

Premijera ovog video ostvarenja biće baš na dan Kaćinog rodjendana, kada će organizovati promociju i druženje sa medijima i kolegama.