Katarina Živković, Kija Kockar
Alo!
Katarina Živković

Nenad Vujanović/Alo!

Katarina Živković, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Nakon romansi koje je imala u prošlosti, pevačica se sada skrasila pored mladog biznismena. Kako izvor za Srpski telegraf otkriva, sve je počelo na jednom veselju gde je Kaća pevala, a Karić je kitio evrima.

PROČITAJTE JOŠ:

PRODUKCIJA MORA HITNO DA REAGUJE! Dadilja malog Željka OZBILJNO POVREĐENA, Marija Kulić se BESNA obratila Velikoj šefici! (VIDEO)

PONOVO OSTAVLJENA! Aleksandru Subotić ŠUTNUO oženjen dečko ZBOG DAVIDA!

SUOČAVANJE ZA SAMO PAR SATI! Mijatov najavio TAČNO VREME, Anu Korać čeka PAKAO! Uživo pred kamerama otkriva sve njene laži i prevare

 

"Katarina je bila na jednom privatnom slavlju i kada je pevala pesmu "Pukni, zoro", Stefan ju je pozvao da dođe za njegov sto i da mu peva na uvo. Ona je to i uradila i samo za tu jednu pesmu u rukama je imala gomilu keša. Tada su između njih dvoje sevnule varnice", kaže dobro obavešten izvor i otkriva šta se sve desilo te noći:

Katarina Živković

Printscreen

Katarina Živković, Foto: Printscreen

Nakon ovih saznanja, pozvali smo Stefana da nam otkrije šta se dešava između njega i Živkovićke, a on je za Srpski telegraf potvrdio da su njih dvoje u više nego dobrim odnosima.

Živkovićka nije mnogo okolišala, već je priznala da joj Stefanovo društvo prija.

Kija i Stefan

Screenshoot Instagram

Kija i Stefan, Foto: Screenshoot Instagram

"Meni je uvek dobro. I kad imam partnera i kada nemam. Moj život je isti, moji prijatelji su isti. Meni ne predstavlja poteškoću kada treba da izdvojim vreme za svoju ljubav."