Katarina Grujić
Alo!/Masanori Jošida
Katarina Grujić

Alo!/Masanori Jošida

Katarina Grujić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Iako Vranješ sa suprugom Danijelom ima ćerku, a za svoj brak tvrdi da je skladan, to mu nije smetalo da samo zbog Grujićeve doleti iz Atine i iznenadi je. Novopečeni par uputio se u jednu prestoničku kafanu, a malo posle ponoći zaboravili su da su na javnom mestu i počeli da razmenjuju nežnosti. Poneseni dobrom atmosferom i alkoholom, celu noć snimali su jedno drugo, a u nekoliko navrata Ognjen je pevačicu naočigled svih strasno ljubio. 

Njegovo opušteno ponašanje dopalo se Katarini, koja je gotovo sve ljubavne scene zabeležila snimcima, a da je više nego zadovoljna što više ne krije partnera, govorio je i osmeh na njenom licu.

Kako je pre nepunih mesec dana okončala vezu sa crnogorskim biznismenom Kostom, ovakav njen potez i javno pokazivanje oženjenog fudbalera iznenadio je mnoge.

Katarina Grujić i Ognejn Vranješ

Instagram

Katarina Grujić i Ognejn Vranješ, Foto: Instagram

Tvrdnje pojedinih medija da je razlog raskida sa Kostom njegova prevara nije komentarisala, ali je nedavno ispričala da bi dečku, kada bi je prevario, napravila pakao od života i odmah ga zamenila drugim.

- Da sam u toj situaciji i da me neko prevari, ne znam kako bih odreagovala, ako bih bila besna. Verovatno bih nokautirala i jedno i drugo da se to meni desilo. Ko zna, možda mi kvrcne u glavi i pojavim se ja sa drugim likom, pa mu napravim haos od života - rekla je Grujićeva za "pink.rs“, a posle nekoliko dana, rešila je da reči sprovede u delo.

Katarina Grujić i Ognejn Vranješ

Instagram

Katarina Grujić i Ognejn Vranješ, Foto: Instagram

Ni bliski prijatelji mladog fudbalera nisu iznenađeni ovom vezom, a jedan od Vranješevih najboljih prijatelja i saigrača za "Alo!" je ispričao da je bilo samo pitanje vremena kada će njih dvoje završiti zajedno.

- Od trenutka kada se Katarina pojavila, Ognjen je očaran njom. Mislim da njegovo udvaranje i muvanje traje tri-četiri godine. Oni su pre dve nedelje zvanično rešili da će započeti vezu i to što je još oženjen ne znači ništa, budući da je njegov brak pri kraju bio i pre Kaće. Kada smo saznali da je sa njom, svi smo ga zezali da mu se konačno ostvario dečački san. Te snimke ne znam zašto su kačili, nije im to trebalo, ali oni najbolje znaju - kaže Vranješev bivši saigrač koji je zamolio da ostane anoniman.

Katarina Grujić i Ognejn Vranješ

Instagram

Katarina Grujić i Ognejn Vranješ, Foto: Instagram

Iako je Katarina snimke sa novim dečkom ostavila na svom profilu, Ognjen je posle par sati s Instagrama obrisao svaki trag o noći koju je proveo sa pevačicom. Budući da je njegova supruga zbog nesuglasica u braku nedavno otputovala u Bosnu i povela zajedničku ćerkicu, javno priznanje veze sa Grujićevom sa sigurnošću će izazvati haos. 

Komentari (6)

nada

17.05.2018 10:01

Jos jedna u nizu !

Curcic srdjan

17.05.2018 10:14

Malo je degute kako.danasnje devojke menjaju cesto partnere, samo pre mesec dana je bila u krilu predhodnog i klela se na ljubav, a sad joj je vec jezik u ustima drugog..pih

Мики

17.05.2018 10:21

Ни стида,ни срама,ни морала...куда води овај свет!?

nn

17.05.2018 11:16

Otkud znate mozda je stvarno zaljubljen, dosao je iz Grcke zbog nje. Ne bi dosao samo zbog seksa.

Bltazar

17.05.2018 14:32

I ovo ce da bude majka, da gaji decu !!!! Dobar stos za nekoga ko se usreci sa ovom.