Katarina Grujić
E stock Ivan Dobričić
Katarina Grujić, Peđa Božić, Sunčica Travica

Alo!

Katarina Grujić, Peđa Božić, Sunčica Travica, Foto: Alo!

Pevačicu Katarinu Grujić i manekenku Sunčicu Travicu nije lako odbraniti na moru od navalentnih napadača, u šta se najbolje uverio njihov najbolji prijatelj, poznati beogradski frizer Peđa Božić.

PREPORUČUJEMO I:

Katarina Grujić

Nenad Vujanović/Alo!

 

On, naime, mira nema poslednjih dana ni na plaži, ni u provodu. Peđa čini sve što može, kako saznajemo, da stane na put momcima koji ne prezaju ni od čega kako bi se približili ovim izazovnim crnkama. 

Katarina Grujić, Peđa Božić, Sunčica Travica

Alo!

Katarina Grujić i  Peđa Božić, Foto: Alo!

Društvo se preko dana provodilo na plaži Ričardova glava u Budvi i već tu se dalo naslutiti da devojke moraju da imaju mušku pratnju, a zbog udvarača kojih nikako ne manjka. Dok su se Kaća i Sunčica brčkale u plićaku, pratili su ih mnogi muški pogledi, a kada su sele u kafić na piće, ture su samo krenule da stižu. Od pića pa do voća, udvarači su se trudili da se pridruže ekipi, ali je Peđa čuvao drugarice i nije nikome dozvolio da im se približi. 

Katarina Grujić, Peđa Božić, Sunčica Travica

Alo!

Katarina Grujić, Peđa Božić, Sunčica Travica, Foto: Alo!

Slična situacija dogodila se i na Kaćinom nastupu preksinoć. Grujićeva je pevala u jednom poznatom lokalu u Budvi. Iako je bilo krcato, ipak su se izdvojila dva separea u kojima su se momci utrkivali ko će pre da uspe da se približi Kaći i Sunčici. Nakon što je Kaća završila uspešan nastup, pridružila se Sunčici i Peđi, a momci su krenuli da im prilaze.

Više nije bilo dovoljno što su poslali flaše pića, želeli su i lično da se upoznaju. Peđa je uspešno odbijao napade, a kako su momci ipak bili pristojni, shvatili su da nemaju šanse i da ni Kaća ni Sunčica ne žele da se muvaju, već da samo da uživaju. Do kraja večeri svi su mogli da se opuste i da uživaju u pesmi i piću.

PROČITAJTE I: