Kaća Grujić ostavila dečka: Mislila sam da je on čovek koji može da me isprati, ali pogrešila sam!

Njoj baš ne ide u ljubavi

Katarina Grujić
Katarina Grujić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Jedna od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, Katarina Grujić, nedavno je raskinula svoju vezu sa Nikolom V. i to zbog ljubomore.

Kaća je sa Nikolom bila skoro osam meseci, a raskid je došao iznenada. Ona je dugo pokušavala da svog izabranika skriva od očiju javnosti, ali kada su mediji saznali njegov identitet, sa ponosom ga je predstavila na društvenim mrežama.

Ipak, ovoj romansi je sada došao kraj, a pevačicina prijateljica je otkrila da on nije bio dovoljno jak da isprati njen karakter.

"Kaća još nije našla čoveka koji je jači od nje i koji je spreman da je podrži. Muški ego je veoma osetljiv, a Kaća ne ume da prepozna pravog muškarca", rekla je Kaćina drugarica.

Grujićeva je potvrdila da je njena veza sa Nikolom okončana, te je kao glavni razlog za raskid navela njegovu ljubomoru.

"Ne volim da pričam ružne stvari o čoveku sa kojim sam bila, to bi značilo da ružno pričam i o sebi. Nikoli i meni je bilo lepo i zaista sam mislila da je on čovek koji može mene da prati, ali definitivno sam pogrešila. U početku je sve bilo okej i bilo je dosta razumevanja, ali onda se to promenilo. Nismo imali izlaza i odlučili smo da je najbolje da prekinemo našu vezu. Ljubomora je strašno opasna stvar i ja bežim od toga, samo ću to reći", rekla je Katarina.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi