Jovana i Željko Joksimović slave rođendan ćerkama
Dejan Briza/Alo!
Jovana i Željko Joksimović slave rođendan ćerkama

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Izgleda da je iskusna novinarka dobro razmislila i kalkulisala pre nego što je donela konačnu odluku. Prema našim saznanjima, Jovana jeste ozbiljno razmatrala mogućnost da preuzme vođenje i uređivanje nove TV stanice u vlasništvu njenog muža, od čega je odustala isključivo iz privatnih razloga.

"Sa svojim iskustvom na televiziji, koja traje skoro 20 godina, ona bi zasigurno mogla dobro da uređuje program. Već je to radila i pokazala se uspešna u tome, s tim da je uređivala samo segment jutarnjeg programa. Kada je Željko doneo odluku da pokrene tri televizijska kanala, logično je da se prvo posavetovao s njom i da mu je ona bila prvi izbor za rukovodeće mesto. O tome su dugo pričali i razmatrali sve opcije, sve donedavno", kaže naš izvor blizak voditeljki.

Jovana i Srđan

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Osim važećeg ugovora koji ima sa TV Prva, na Jovaninu odluku da ostane u tandemu s Predojevićem uticalo je i to što joj vođenje jutarnjeg ostavlja dovoljno vremena da se posveti deci.

"Željko i Jovana su se saglasili oko toga da bi ipak teško bilo izvodljivo da ona provodi 15 i više sati posvećena televiziji, jer oni imaju troje dece koja su još mala. Na Prvoj, kao voditeljka jutarnjeg, ona ima znatno manje obaveza i uz pomoć dobre organizacije uspeva da se brine o Kosti, Srni i Ani. Posle radnog vremena, Jovana ima na raspolaganju celo popodne i veče da bude sa decom, što njoj dosta znači, dok tako ne bi bilo kada bi bila glavni urednik Željkove televizije", zaključio je naš sagovornik.

Svakodnevno ih gledamo na TV ekranima, a evo šta od ŠKOLE imaju POZNATI VODITELJI!

AUTOR: Blic/I. M. DATUM I VREME: 22.06.2019. 10:33 - 22.06.2019. 10:43 Nećete verovati! Pojedine naše javne ličnosti mogu se pohvaliti sa dve fakultetske diplome za koje malo ko zna. Nataša Miljković diplomirala je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, smer međunarodni odnosi. Jovana Joksimović završila je Akademiju umetnosti BK univerziteta, smer menadžment u umetnosti.

Pokušali smo da dobijemo komentar od Jovane, ali ona se nije javila na naše pozive. Sa TV Prva su nam poručili da Joksimovićeva ostaje njihovo zaštitno lice, a to je potvrdio i Srđan Predojević, koji je na svom Instagram profilu objavio sliku s koleginicom i napisao:

"Čekamo vas u ponedeljak, 19. avgusta u 6.55 na Prva TV. Jutro na Prvoj svakog radnog dana."

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem