Jovana Joksimović
Printscreen
Jovana Joksimović

Printscreen

Jovana Joksimović, Foto: Printscreen

Kada je oko sebe imala stiliste, frizere i organizaciju na zavidnom nivou, Jovana Joksimović bila je jedna od onih žena o čijem se stajlingu uvek pričalo.

No čini se da budžet na televiziji njenog muža nije toliko izdašan kao na TV Prva, gde je, kako je Alo! pisao, mesečno dobijala 10.000 evra, pa je sada prinuđena da nosi haljine koje su njene koleginice već promovisale.

Da l' još ima žal za ružičastom televizijom, koju je takođe napustila uz spektakl, doduše onaj zakulisni, pa je i Željko Mitrović, vlasnik najmoćnijeg medija u zemlji, izjavio da je saradnja okončana na "obostrano zadovoljstvo" i time jasno stavio do znanja šta misli o njenom gestu, tek Joksimovićeva je bez blama kopirala Dušicu Jakovljević, zaštitno lice TV Pink.

Naime, voditeljka najgledanijeg televizijskog formata je svilenu ljubičastu haljinu nosila pre pet meseci u Zadruzi, a njena starija koleginica tek pre dve večeri u svom prvom pojavljivanju nakon skandaloznog odlaska sa TV Prva, i to na kanalu koji je u vlasništvu njenog muža.

Jovana je očigledno pomislila da će haljinom koju je Dušica nosila privući gledaoce, međutim... Čini se da pozitivna energija njene koleginice sa Pinka nije uspela da pređe na nju pomoću haljine, pa je tako Joksimovićevu u trenutku emitovanja emisije na Jutjub kanalu Televizije K1 gledalo samo 400 ljudi, a nije se proslavila ni rejtingom na samom kanalu.

No kako bismo pomogli Jovani da se čuje za njen vanserijski transfer, preslušali smo prvu emisiju na Jutjub kanalu i možemo reći da joj večernji termin na televiziji nikako ne prija. 

Možda se ponovo proslavi kao voditeljka jutarnjeg programa, ali sudeći po malom broju onih koji su gledali njeno prvo pojavljivanje nakon dužeg vremena, i to je pod znakom pitanja.

Izuzetno dosadno ćakulanje Jovane i njene kume Manje Grčić, sa kojom će i voditi emisiju na kanalu K1, svakako nije nešto što je te večeri moglo da zaintrigira bilo koga, pa je u jednom trenutku delovalo da su se i njih dve međusobno smorile.

Sve u svemu, mnogo više smo očekivali od jedne tako velike voditeljske zvezde!

I da, sigurno bi bilo zabavnije da je tu sedeo Srđan Predojević, Jovanin kum, no sada ga je po svemu sudeći zamenila svojom kumom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (9)

Rile

04.12.2020 09:21

Stalno sam pisao da je ona nabeđena novinarka a kamere su je snimale kao visoka a ona ima samo 160 cm.To je kompleks visine koji se iskazuje tkz. velikom vrednošću a koja u stvari ne postoji a onda se laže o sebi, pravi romansirana biografija i počinje sam da veruje u to. Žalosno.

istina

04.12.2020 10:03

Sad ljudi uviđaju svu njenu prosečnost, bukom i pokazivanjem nogu je kratko postigla nešto kod paćenika, ovako nema ona šta da pokaže, znanje srednje, a ostalo amortizovano. Vreme za povlačenje.

šane

04.12.2020 10:03

toj si je toj!

mira

04.12.2020 17:18

Nikad mi nije bila ni lepa ni neka posebna voditeljka,"nabedjena" a ne vredi...jos ako je istina da joj je plata na tv Prvoj bila 10000e,onda smo stvarno luda država..da rudar ima tu platu u redu ali ona????

Rikica

05.12.2020 01:43

Dušica je za tri klase ispred Jovane, mlađa, lepša, pametnija i šarmantnija

Nina

05.12.2020 09:27

Ako je neko nabeđen, onda je to Dušica.I pored svog bockanja, frizure i šminke nije lepa. Iritantna, drska. Setimo se kako se hvalila iz kog je dela Beograda. Plus emisija u alkoholisanom stanju. Nisam znala da ne sme da se obuče neka stvar i da je ona rezervisana samo za prvog kupca. Što onda šiju više komada.

Edit

05.12.2020 12:51

Nije im samo haljina ista,iste su i po voditeljskim "kapacitetima".

Halloween75

07.12.2020 18:12

Jovana je dno dna. Da joj nije Željka, ne bi radila na televiziji, nego bi radila kao baba sera, jer ništa drugo u životu ne zna da radi !!! Dušica je isto umišljena, tako da mislim da će i njoj vrlo brzo da litnu kraci sa ružičaste televizije. Pretpostavljam da ona bar ume da radi metlom i džogerom...

Penny

08.12.2020 07:30

Neukusno, nezrelo i smešno online prepucavanje. Šteta je drveća na kome se ovo štampa.