Jovana Jeremić
PrntScrn
Jovana Jeremić

PrntScrn

Jovana Jeremić, Foto: PrntScrn

- Vrlo je važno da se o ovoj temi priča jer Mika Aleksić nije usamljeni slučaj. Sve žene koje se bave javnim poslom su prošle kroz neki vid ili pokušaj seksualnog iskorišćavanja. Mogu da krenem od sebe, ali bolje da ja ne pričam svoje priče jer ne volim da glumim žrtvu! Ja sam pobednik i heroina svog života! - kaže voditeljka.

Jovana Jeremić istakla je da se druži sa pojedinim elitnim prostitutkama i starletama, pa otkrila zbog čega je istrajna u borbi protiv najstarijeg zanata u nekim branšama.

- Govorim javno o elitnoj prostituciji jer je ima previše. Tijana Ajfon nije problematična za društvo, problem su te žene u politici, sudstvu, medicini, koje prodaju svoje telo ne za pare, nego za uslugu - da budu postavljene na visoku poziciju u ovoj zemlji, a pritom nemaju pojma o čemu treba da pričaju kada dođu tu! Takve žene moraju da se zaustave - rekla je Jovana.

- U početku karijere je bilo toliko nepristojnih ponuda da je to neverovatno. Nepristojnim ponudama sam rekla „ne“, to nije bio moj put. Moramo kao društvo da se borimo protiv toga - priča Jeremićeva.

Jovana Jeremić

Instagram/printscreen

Jovana Jeremić, Foto: Instagram/printscreen

Ona tvrdi da bi, da se nađe u ulozi roditelja žrtve, nasilnika odrobijala.

- Da se pojavi neki dripac koji mojoj ćerki traži nepristojne usluge, pa ja bih ga odrobijala! Zbog toga bih volela da mi Milena Radulović bude gost i otkrije sve detalje njenog užasnog iskustva. Jer ja sam imala mnogo težak život i prošla sam možda i gore stvari i zaključila da je strašno kada muškarci koriste nemoć jedne žene. Takve muškarce bih kastrirala - kaže Jovana za ,,Alo!”.

Voditeljka je jednom prilikom istakla da svoje sagovornike u jutarnjem programu, koji svakodnevno vodi na Televiziji ,,Hepi“, vrlo dobro poznaje, ali i da zna sve o njihovim tajnim aferama.

- Pojedini gosti su užasni licemeri i glume muževnost, a ja znam da su varali ženu prethodnu noć i znam s kim. To licemerstvo je igra. Oni vide kad im postavim pitanje da sve znam i onda se igramo, oni koliko će da sakriju, a ja koliko ću da ćutim - kaže popularna plavuša za ,,Alo!“.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

djole

08.02.2021 08:30

sklonite vise ovo stvorenje

Imam tri reči za ovu..

08.02.2021 09:11

STOKA SITNIH ZUBA

Ljiljf

08.02.2021 11:04

Bolest ne bira.

Mikica

08.02.2021 11:38

G. Jeremic su svi redom bambusali o cemu ona prica?