Jovana Jeremić
EON/Printscreen
Jovana Jeremić, Foto: EON/Printscreen

Na temu muškaraca, varanja i prevara rekla je sledeće:

- Što se tiče muškaraca, muškarci su skloniji varanju od žena. Najveća zabluda jeste da muškarac vara onda kada ne voli svoju ženu. To su gluposti. Pored tog slučaja, postoje slučajevi da on obožava ženu, pa je prevari. A zašto? Prvo, ima neku seksualnu fantazij,u pa ga je sramota to sa svojom suprugom da uradi, pa mu je lakše da plati prostitutku, da ne kažem ono na slovo k. Da odradi to i kraj priče, vrati se svojoj ženi kući. Međutim, varanje je ozbiljna stvar, jer to znači da taj muškarac ima ljubavno-emotivni odnos sa tom ženom, ljubavnicom. Znači, ne samo seksualni. On nju voli, čim vara svoju suprugu sa tom ženom. Ne kaže se za džabe da se ljubavnica voli više od žene - izjavila je voditeljka.

Ona ističe da nikada ne bi prevarila svog supruga, kao i da je svojim bivšim partnerima uvek bila verna, i da je čak bila na poligrafu zbog toga. Međutim, upitana da li bi oprostila prevaru svom suprugu, Jovana kaže:

- Posebno bih oprostila prevaru kada zaradiš zajedničke milione, pare sa mužem. Ne bi me kopkalo uopšte kad bi saznala da me je prevario. Ja bih se čak šalila na taj račun, da vidim kakva je, kako izgleda? Pa ti ne znaš koji sam ja brat, pa ja imam sve prijatelje muškarce! Ja bih ga pitala daj majke ti da vidim slike, da vidim šta si joj radio, šta ste radili dok ja nisam bila tu! Ja nemam taj problem, jer sam ja dosta samouverena i znam kakva sam i u seksu, i u ljubavi! Znam šta ja mogu da mu pružim, a šta može da mu pruži ta žena. Posle mene sve su kopije, i posle mene sve je bledo. I još jedna vrlo važna stvar - nije važno s kim muškarac prevari ženu koju voli, važno je koju drži u srcu! Ta koju voli, ta ima moć nad njim! A ja se palim na moć, pa dodala:

- Imam dve drugarice koje muškarci tako vuku za nos! I zato žene postaju luzerke. Žene nemojte da budete ni sa jednim muškarcem, sad bih se izrazila kako ne treba, ali ni sa jednim koji se šali sa vama… Koji vas ne poštuje, koji vam ne kaže otvoreno šta hoće sa vama, šta ste vi njemu? Jeste mu ljubavnica? Ni to nije strašno, ali da znaš na čemu si. Je l’ si mu žena, je l’ si mu vanbračni partner? Šta si mu? Redovni seksualni partner? Mora da se izjasni šta si mu! I onda kada bi svaka žena tako postavila svoje stvari u ljubavnom životu, Srbija bi bila mnogo pozitivnija zemlja. Ja sam sa svojim suprugom uvek znala na čemu sam. Ja sam njemu rekla da šta god u budućnosti da bude, mi ćemo uvek ostati najbolji prijatelji, jer mi smo to bili i pre ovog braka. On je prema meni uvek bio jako častan, i to je ono što svaka žena treba da traži od muškarca. Ja ne podnosim muškarce dripce. Ja bi ih sve kastrirala! To su mušarci koji u svojoj porodici nikad nisu naučili da poštuju kult žene - rekla je Jovana za kraj. 

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (1)

Boki

25.01.2021 22:19

Ja joj ništa neverujem dok neprobam.