Neda, Nikolina, Goga
YouTube/printscreen
Neda, Nikolina, Goga

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Nikolina tvrdi da su ih vlasnici kuće u kojoj su odseli opljačkali, kao i da je Vidoje dobio batine kada je pokušao da im se suprotstavi.

No, ona nije jedina koja je doživela neprijatnosti u Hrvatskoj.

Nikolina Pišek Ristović

Instagram/nikolina_pisek

Foto: Instagram/nikolina_pisek

Pevačica Goga Sekulić otkrila je da veoma često gostuje u Hrvatskoj i da uvek puni klubove, ali je rekla i da joj se upravo u toj zemlji dogodila neprijatnost.

Jednom kad sam nastupala u Hrvatskoj, bio je neki njihov veoma bitan dan, u političkom smislu. I tokom mog nastupa prišao mi je jedan gost i tražio neku njihovu nacionalističku pesmu, koju ja nikad nisam čula. A pritom je bio pijan. I da bih izbegla problem, rekla sam mu: "Vidi druže, ti mi napiši tekst, ja ću da ga pročitam". Međutim, prišlo je obezbeđenje i odvelo ga", ispričala je Goga u jednoj emisiji.

Goga Sekulić

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Neda Ukraden pevala je 3. avgusta 2012. godine u Glini u sklopu manifestacije “Hit rekords parti”, ali je njen koncert zvanično prikazan kao deo programa povodom obeležavanja Dana pobede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i Dana grada.

Pevačica naglašava da nije znala da će biti zloupotrebljena.

– Da mi je bilo ko bilo čime naznačio ili zatražio da to bude u okviru obeležavanja “Oluje” ili sličnog političkog događaja, naravno da ne bih pevala, jer sam i sama žrtva ratnih razaranja u Hrvatskoj. Da li je moguće da ne postoji pamćenje o stotinama koncerata i akcija koje sam tokom devedesetih uradila za narod Krajine, za decu, za izbeglice, čime sam navukla mržnju njihovih progonitelja? Ko se i zašto okitio mojim koncertom u te svrhe, zaista ne mogu da znam, jer kad smo došli u Glinu u 19 sati, ni po čemu nisam videla da je to bilo šta drugo osim moj koncert – ispričala je jednom prilikom Neda Ukraden.

Neda Ukraden

printscreen

Foto: printscreen

Tokom jednog nastupa popularne pevačice, izbio je neočekivan incident zbog kojeg je pretrpela ogroman strah. Naime, domaći mediji prenose da je Gabrijelin nastup u blizini Biokova prekinula grupa muškaraca.

- Prestravili smo se, bili smo jako uplašeni. Bilo nas je strah šta će se desiti", rekla je Gabrijela za domaće medije.

Gabrijela Pejčev

instagram / gabrijela_pejchev_of

Foto: instagram 

4. Džejmi Foks

Glumac Džemi Foks doživeo je veliku neprijatnost tokom boravka u Dubrovniku, u koji je otišao radi snimanja filma "Robin Hud".

U jednom tamošnjem restoranu prišla su mu dva muškarca koja su ga vređala zbog boje njegove kože, a on je na Instagramu objavio snimak u kojem je zabeležio ovaj incident. Njemu su muškarci vikali "od*ebi, crnčugo", posle čega je osoblje restorana reagovalo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on Aug 8, 2020 at 1:36pm PDT

Pročitajte još:

Komentari (7)

ccc

10.08.2020 17:46

Idite opet, ovde nemate jezera, odmaralista, bazene...

milovan

10.08.2020 18:35

Kada procitam da su nasi Srbi dobili batine u Hrvatskoj. To je za mene lek koji leci dusu. Bravo za hrvate.Lepo hrvati kazu.Ljudi niste pozeljni. A nasi bas navalili.E pa sto trazite to i dobijete.

sasa

14.08.2020 11:50

@milovan - Tako je,,,, i ja sam presrećan....

Brana

11.08.2020 00:08

Kakve veze ima sa nama crnogorska bedevija Goga ili bodanska Srbomrziteljka Neda koja zivi u Srbiji samo zato sto je neće ni bosanci ni hrvati?Ova mala bugarka Pejčev takode?Svaki Srbin koji ode tamo i doživi neprijatnost isključivo je sam kriv za sve sto mu se tamo dogodi.Otići u ustašiju je van svake pameti i nikoga ko to uradi ni najmanje mi nije žao.

Bane

11.08.2020 06:33

Pevači, pevaljke, starlete, nabedjeni glumci...Dno dna traži da ih ustaše maltretiraju. I treba kad su im pamet popile vrane, droga i alkohol.

Necastivi

11.08.2020 09:11

Neda, xaxa, pa ona mrtvu muvu iz popare vadi, a ne da bi pevala za honorar, ja vece cicije sreo nisam, njoj povod bitan nije

Maks

11.08.2020 13:13

Od tolikih destinacija oni pojurili gde ih mrze, maltretiraju i ponizavaju , sta su trazili to su dobili . dogodine pamet u glavu.