Tanja Savić
Printscreen/YouTube
Tanja Savić

Printscreen/YouTube

Tanja Savić, Foto: Printscreen/YouTube

Dok Dušan tvrdi da su se on i Tanja pomirili, pevačica za medije govori suprotno, a sada je podelila i jedan citat na svom Instagramu kojim je dala do znanja da je navodno ostavila muža.

"Ne zavoliš nekoga zbog boje očiju i kose, pa ni zbog lepote. Zavoliš ga zbog onoga kako se ponaša prema tebi. Zbog toga ga i ostavljaš", poručila je Savićeva.

Tanja Savić

prinstcreen

Tanja Savić, Foto: prinstcreen

Tanja je danima očajna, jer pored sve muke koju ima, njen muž je doslovno prisiljava da mu se vrati. Vrši psihičku torturu nad njom, zabranjuje joj kontakt s porodicom, podsmeva joj se i govori da ako se ne pomiri s njim, nikada neće moći da otputuje u Australiju i vidi svoje najmilije. Upravo zbog toga pevačica je rešila da spusti loptu, tvrdi sagovornik i kaže da je ona učinila sve da izgladi odnos s njim. Tokom razgovora telefonom, ali i putem poruka, Tanja je prema Dušanu bila veoma ljubazna, trudila se da mu udovolji, a sve kako mu ne bi bila povređena sujeta.

Ipak, i tada mu je stavila do znanja da ne želi da se pomiri s njim, ali je on ubeđivao u suprotno, govoreći da Tanja još nije svesna toga.

Bonus video: 

Pročitajte još

Komentari (2)

lili

10.12.2020 11:02

Sa takvima je teško civilizovano se razvesti. Oni su osvetoljubivi, javlja se mržnja, i o deci uopšte ne razmišlja. Tanja je pritom pritisnuta ucenama s njegove strane , koje najviše bole, a tiču se dece. Baš specifična situacija. Ali da se vrati takvom manipulatoru, greška velika.

mika

10.12.2020 22:27

@lili - Jednom svako odraste, jednom svako shvati kojim putem da ide. Ona izgleda nije u stanju da zivi sama . Ponasa se i sama kao dete. Tata i mama rekli ovo, uradili ono, Dusko nije fer. Pa uzmi zeno zivot u svoje ruke. Ona je izgleda zavisnik od tog Dusana, zato se on tako ponasa jer to zna. Neke zene su rodjene da budu otiraci.