KOJIĆI NEĆE DA ČUJU ZA SNAJKU Još jedan dokaz o krahu braka Igora i Severine: Potez Olje i Kebe pokazao pravo stanje stvari? (FOTO)

Učinili isto što i naslednik!

Kojići
Foto: Instagram/printscreen

Severinu Kojić na društvenoj mreži Instagram ne prate ni Olja ni Dragan Kojić, Igorovi roditelji.

S njihovih profila nestale su neke od fotografija sa pevačicom, a Igorova majka je izbrisala i snimak na kom je Severina čistila porodični dom Kojića.

- Snajka u doba korone - napisala je u martu Olja ispod snimka. Na videu se vidio i Igor kako leži na kauču i gleda televiziju. Čuo se i Keba, koji je dobacivao: "Ko je rekao da snajka nije vredna?" Tih objava više nema na poznatoj socijalnoj mreži.

VENČAO IH LAŽNI MATIČAR Isplivali skandalozni detalji Severininog i Igorovog venčanja!

 

Dragan Kojić Keba obrisao je čak i snimku od novembra prošle godine kojom je pružio podršku Severini u borbi za starateljstvo.

"Zločin je i presedan nakon sedam godina oduzeti majci dete. I taj 'rat' šteti najviše detetu, jer dete, kada dovoljno odraste lako odlučuje kome će i koliko vremena posvetiti. Rešće to mali Aleksandar i pre vremena postati Veliki Aleksandar. Video sam i osetio tu mudrost u njegovim iskrenim dečijim okicama. Daće Bog, biće to sve okej", napisao je tad uz snimak na kom je rekao da podržava svoju snaju kao majku. Taj snimka više ne postoji na njegovom profilu.

Ipak, fotografija sa učestvovanja u šouu u TLZP na kojoj pozira kao Severina još se može pronaći na njegovom profilu. Obrisao nije ni snimku na kojoj peva Severininu pjesmu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 𝐃𝐑𝐀𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐎𝐉𝐈𝐂 𝐊𝐄𝐁𝐀 (@dragankojickeba) on

Na Oljinom profilu može se još pronaći samo jedna fotografija s Igorom i Severinom iz 2018. godine.

Severina na profilu još uvijek ima neke objave s Kojićima, no neke novije je izbrisala, poput fotografije s Draganom i Oljom iz januara ove godine. "Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svetu. Danas su nas odveli na ručak. Moja porodica u svetu neizvjesnosti, ljubav i podrška", napisala je uz fotografiju koje više nema na njenom profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Olja (@oljakojic) on

Igorova sestra Nataša još uvek prati pevačicu na Instagramu.

Podsećamo, Severina i Igor prestali su da se međusobno pratiti na Instagramu. Dosad su oboje pratili samo jedno drugo, a sad više ne prate nikoga.

Igor se još juče oglasio u vezi navodne svađe između njega i Severine, no tu je objavu ubrzo obrisao.

Kojići
Foto: Instagram/printscreen

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi