PREŽIVLJAVA PRAVI HOROR Jeziva poruka Tanje Savić uznemirila ceo region: "Decu mi ne da da vidim, blokirali su me svuda!" (FOTO)

Veliki broj pevača sa naše javne scene se oglasio ovim povodom da pruži podršku Tanji

Tanja Savić
Foto: YouTube/Printscreen

Folkerka Tanja Savić požalila se da svoju decu, koju je njen suprug Dušan Jovančević pre više od mesec dana odveo u Australiju, nije čula pet dana. Iako je pevačica izbegavala da govori na ovu temu, ona je po prvi put javno iznela detalje navodne štete koja joj je naneta, i samim tim tvrdi da je nemoćna da bude sa sinovima Maksimom i Đorđem.

Tanja Savić
Foto: YouTube/printscreen

“Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prođe nekažnjeno. Ima već pet dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno”, napisala je pevačica na Instagramu.

Tanja Savić
Foto: Instagram/Printscreen

Među onima koje je pogodila situacija u kojoj se našla bila je i Indira Radić, koja je imala sličnu situaciju kada joj je muž odveo sina u Bosnu i Hercegovinu, kojeg je jedva uspela da vrati sudskim putem.

- To je strašno i pretužno! Niko nema pravo da odvaja decu od roditelja u bilo kom slučaju, da li je u pitanju majka ili otac. Deca treba da imaju oba roditelja i svu njihovu ljubav i pažnju, bez obzira na to da li su roditelji zajedni ili ne - napisala je Indira u komentarima.

Nakon posta na Instagramu, Tanja Savić je dobila neviđenu podršku svojih kolega. Među prvima oglasila se Seka Aleksić:

- Ambasade, policija, avion Australija direkt. Bori se! Nemoj da odustaješ. Izađi na televiziju javno traži i obrati se! Je l' moguće to??? - napisala je.

Insta
Foto: Instagram/Printscreen

Povodom objave Tanje Savić reagovala je i pevačica Andreana Čekić:

- Mnogo je volim. Zaslužila je samo najbolje. Velika podrška Tanji Savić! 

Insta
Foto: Instagram/Printscreen

- Sa sinovima sam u početku komunicirala preko Vibera, ali već pet dana mi muž ne dopušta da ih čujem, ni da ih vidim preko video-poziva. Ne mogu da verujem da je Dušan toliko posesivan i sebičan, da misli da su deca samo njegova. Ne sme tako da se ponaša, ma kakav bio naš odnos. Nas dvoje smo u braku proveli 11 godina i nikada nisam pomislila da bi ovako nešto mogao da mi uradi. Očigledno muškarci udaraju tamo gde ženu najviše boli, a u mom slučaju, to su deca - rekla je Savićeva za domaće medije.

Kako će se ovaj pakao kroz koji prolazi Tanja Savić završiti, ostaje da vidimo.

Više vesti o svetu poznatih pogledajte OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi