HEROINA Jeziva poruka Jelene Karleuša odzvanja Srbijom: Ne vidim krv, a miriše na nju! Na nasilje bez noža, bez pištolja, na ZLO...

Potresnom scenom poslala važnu poruku

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

Jelena Karleuša nastupila je na MAC dodeli nagrada i predstavila svoju novu pesmu koja nosi naziv "LaJK". Međutim, pre njenog pojavljivanja na sceni, na video binu pojavio se snimak putem kog je Jelena poslala poruku celom regionu.

Naime, jeziva scena na kojoj se vidi Jelena koja visi na znaku na kom piše "Život" i to prectan crvenom linijom, dok je oko nje snežno drveće na sam pogled je potresna. Međutim, reči koje prate sve još su jezivije.

"I evo je. Posle svega. Evo je majka dvoje dece. Supruga. Zvezda. Njeno dostojanstvo. Njeno ime. Ima lepu kožu. Bleda je. Kao da je ovde već dugo. Mada, kada malo bolje pogledam, nešto mi ovde nedostaje. Ne vidim krv, a miriše na nju. Na nasilje bez noža. Bez pištolja. Na zlo. I to ono koje više nije moglo da utiče na nju pa je rešila da utiče na to kako je drugi vide...Zbog nje i svih njih odlučila sam da budem heriona svog života. A ne žrtva u vašim očima", poručila je Jelena, a onda je nastupila sa svojom novom pesmom.

Podsetimo, Jelena i njena porodica od Božića proživljavaju teške trenutke. Tada je počela priča da se Duško i Jelena razvode zbog fudbalera Ognjena Vranješa, a kasnije su se pojavile i navodno Jelenine porno fotografije za koje ona tvrdi da su montaža. Sve to pokrenulo je pravu buru, a pevačica ne želi da komunicira na tu temu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi