Jelisaveta Orašanin
Rajko Ristić/Alo!
Jelisaveta Orašanin

E stock

Jelisaveta Orašanin, Foto: E stock

Pročitajte još:

 

- Još pre Jelisavetinog porođaja ideja je bila da u Srbiju dođu krajem aprila, početkom maja, jer je ona unapred dogovorila snimanja nastavaka serija u kojima je igrala pre trudnoće. Pošto se sa seta povukla pre nego što je planirala kako bi se posvetila trudnoći, ona jedva čeka da se vrati na pozornicu. Oni će zajedno sa bebom u maju stići u Srbiju. Jelisaveta već kod sebe ima nekoliko scenarija čija realizacija je čeka po povratku i uveliko uči tekst za pojedine uloge. Neizmerno se raduje povratku u Beograd, tome što će Petru upoznati sa svima, ali i povratku na posao - kaže izvor blizak Teodosićima i dodaje:

- Teova i Jelisavetina porodica zaduženi su za to da sve bude spremno u njihovom stanu za dolazak Petre. Žene koje čiste stan, sređuju ga i kada oni nisu tu, tako da o tome ne treba da brinu, a krevetac za bebu će ovih dana biti kupljen. Petra će, kako u LA-u, tako i u Beogradu imati svoj kutak, a o njoj će dok mama bude radila brinuti bake.

- Još uvek se ne zna gde će Miloš igrati nakon raskida ugovora sa Klipersima. Postoji nekoliko ponuda, a on će doneti konačnu odluku. To će najverovatnije biti Evropa, što njemu i Jelisaveti odgovara jer će biti bliže domovini. Jelisaveta planira svakako da prihvati uloge koje joj se budu nudile, pored ovih koje je već prihvatila, tako da će joj mnogo značiti što će imati priliku da doputuje kako bi bila na setu - objašnjava izvor.

Jelisaveta dovela liniju do savršenstva

Prija i Filip će ih ugostiti

Kako su Miloš Teodosić i Filip Živojinović kumovi, obojica jedva čekaju da porodično budu na okupu. Kako se Filipova supruga Aleksandra porodila malo nakon Jelisavete, sasvim je sigurno da će bebe šetati zajedno. One se redovno čuju telefonom i uveliko kuju planove za leto u Beogradu, prvo koje će provesti u ulozi majki.

Jelisaveta Orašanin

Foto:Ognjen Radošević

Jelisaveta Orašanin, Foto: Foto:Ognjen Radošević