Jelena Tomašević
Printscreen
Jelena Tomašević

Printscreen

Foto: Printscreen

Vaspitanje koje je dobila iz svoje porodice prenosi na svoju mezimicu Ninu, kojoj detinjstvo sa suprugom Ivanom čini bajkovitim. Iako deluje kao dama koja je staložena, pitali smo je da li njoj nekada dođe žuta minuta i kako to izgleda.

Na pitanje koliko je bitno da u teškim trenucima čovek skupi hrabrosti i krene dalje, Jelena kaže:

- Nije samo hrabrost u pitanju, već i odluka, donesena iz ljubavi prema sebi i bližnjima. Jer mislim da samo osoba koja je iscelila sebe od loših iskustava može biti dobra drugima i time im čak i pomoći. U teškim trenucima treba se posebno čuvati malodušnosti, protiv koje se najbolje bori time što skupite snagu i krenete dalje - kaže pevačica.

Svaki slobodan trenutak Ivan i Jelena provode sa ćerkom Ninom, posebno sada tokom korone. Na pitanje da li je ćerku više razmazio on ili ona, Jelena kaže:

Jelena Tomašević

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

- U prethodnom periodu, posle tempa koji je Nina imala sa onlajn školom, TV časovima i kućnom nastavom, u kojoj smo se Ivan i ja smenjivali, ona je postala još odgovornija i još sposobnija da izdrži momente pod pritiskom. Verovatno ćete ovo isto čuti od mnogih drugih roditelja, jer ovo nije bila prilika da se naša deca razmaze, nego da za neke životne stvari čak i ubrzano sazru - kaže Jelena.