Jelena Tomašević otkrila detalje sa snimanja kultnog filma: "Manda me je ohrabrivao!"

"Bila mi je velika čast što sam imala priliku da stojim u kadru sa glumačkim legendama!"

Jelena Tomašević
Foto: Instagram/printscreen

Jelena Tomašević još na početku karijere dobila je priliku da bude deo sada već kultnog filma “Ivkova slava” i to iskustvo nikada nije zaboravila.

- Željko Joksimović je komponovao muziku za film, a ja sam tada sarađivala sa njim na svom prvom albumu, tako sam i dobila šansu da na početku svoje karijere pevam i glumim u sad već kultnom filmu “Ivkova slava” - priseća se Jelena.

Jelena Tomašević
Foto: screenshot

Ona ne krije da je imala veliku tremu.

- Bila mi je velika čast što sam imala priliku da stojim u kadru sa glumačkim legendama poput Milorada Mandića Mande, Dragana Bjelogrlića, Nataše Ninković, Anice Dobre, Nikole Đurička, Enisa Beslagića, Srđana - Žike Todorovića... Manda me je ohrabrivao i zasmejavao da bi mi pomogao da se opustim zvog ogromne treme koju sam imala. Sa tog snimanja nosim divne uspomene, jer su me svi lepo dočekali, puni saveta i topline. Tada se potvrdilo da su najveći i najuspešniji umetnici u stvari najjednostavniji i najtopliji ljudi.

Milorad Mandić Manda
 Foto: Marko Metlaš/Alo!

Ovo nije jedini filmski projekat koji je Jelena Tomašević obojila glasom.

- Imala sam sreću da sam se oprobala kao glumica, ali kroz pevanje na filmu “Ivkova slava” i mjuziklu Ivane Žigon “Beli ždralovi”. U crtanom filmu “Mali princ” sam pozajmila glas liku majke, to mi je bio poseban izazov. Lepo je kada se talenat umnožava, a za mene su to sve nova i lepa iskustva - kaže ona koja sa ćerkom Ninom i suprugom Ivanom Bosiljčićem polako pravi planove nakon izolacije:

- Vodimo računa i dalje jer epidemija još nije završena. Nosimo maske kada idemo u kupovinu, ali ipak se polako život vraća u normalu. Snimila sam demo-snimke koje sam prikupila u toku vanrednog stanja. Pripremam novu pesmu i spot, koju planiram da objavim u junu. Ivan se vraća na snimanje “Urgentnog centra”. Nina i dalje ima nastavu na daljinu, ali na to sam se potpuno navikla. Jedino mi nedostaju koncerti i moja publika, sa kojom jedva čekam da pevam - setno priznaje Jelena.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević
Foto: Alo!/Ana Paunković

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi