Jelena Rozga
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Rozga

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Rozga, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Dalmatinka Jelena Rozga se ove godine nijednom nije okupala u moru, iako živi na samoj obali. Splićanka kaže za „Alo!“ da stalno misli da ima vremena, a lepi dani prolaze.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Tako je to kad živiš na moru. Svaki dan misliš - tu je, lako ću, sutra ću... I onda prođe leto, a ja se još nijednom nisam okupala. Bela sam ko sir. Al’ šta ću. Ima vremena, nije još gotovo leto, valjda ću se bućnuti - kaže Dalmatinka, koja je preksinoć sa publikom u Beogradu proslavila 42. rođendan. U jednom trenutku, na bini su joj muzičari otpevali „Divan dan“ i izneli tortu, a ona je počela da plače od sreće.

Jelena Rozga

G.Todorović/Alo!

Jelena Rozga, Foto: G.Todorović/Alo!

- Prekrasno mi je bilo! Baš divno. Najviše volim kad slavim rođendan na bini, sa svojom publikom. Torta i pesmica su bili potpuno iznenađenje za mene, ništa nisam znala, niti sam bilo šta očekivala. Rasplakala sam se od sreće i bujice emocija - kaže Jelena i otkriva da je za rođendan poželela samo zdravlje.

Nadežda Biljić više ne izgleda ovako! Posle brutalnog nasilja drastično promenila izgled! (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 24.08.2019. 22:41 Okrenula se sebi... Foto: Screenshot Youtube Nadežda Biljić je preživela pakao u poslednje vreme, a sada je odlučila da stavi tačku na sve i okrene drugi list. Naime, nakon što je dobila brutalne batine od bivšeg dečka Tome Panića, Nadežda se sklonila kod roditelja u Valjevo i odlučila da se posveti sebi.

 

- Samo zdravlje, to je važno - kaže Jelena, kojoj, kako nam je otkrila, bivši dečko Stjepan Hauser nije čestitao rođendan.

Jelena Rozga

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Rozga, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

BONUS VIDEO:

Rada Manojlović se UDAJE! Otkrivamo tačan datum i KO je njen izabranik!