TEŽAK ŽIVOT PEVAČICE Jelena Rozga progovorila o PAKLU koji je doživela!

"Zagorčavaju mi život"

Jelena Rozga
Foto: Screenshoot

Pevačica Jelena Rozga kaže da je živela u strahu, te da je u šetnju izlazila sa nekoliko prijatelji da bi bila sigurna. Ona ističe da se i danju okretala iza sebe da vidi da li je neko prati.

Osim izolacije koja je trajala mesecima, te čestog viđanja roditelja u rodnom Splitu, lepa pevačica Jelena Rozga dane prvog talasa korone pamtiće i po nemilom događaju, kada su je uhodili manijaci. Mnoge javne ličnosti su svesne toga da opsesija njihovih obožavalaca vrlo često pređe u stanje manijakalnog uhođenja, što nije prijatno. Kako kaže, prijatelji su joj pomogli da prevaziđe ovu situaciju.

- Strašno. Nije bio jedan nego dva. Bilo bi dosadno da je jedan - pokušala je kroz smeh da sakrije strah Jelena, pa dodala:

- Nije mi bilo svejedno. Ali imala sam društvo koje bi uveče šetalo sa mnom i sa mojim psom Ringom. Pomagali su mi da prebrodim tu situaciju, dolazili da budu sa mnom kada bi šetali. Izgledali smo kao Smogovci nas pet, šest i Ringo.

Jelena Rozga
Foto: E-stock

Na pitanje da li se sada okreće iza sebe kada ide ulicom, Rozga kaže:

- Da. Okretala sam se ne samo noću nego i preko dana - rekla je pevalica.

Da je korona poremetila sve, svesna je i sama Rozga, ali kada se latila mikrofona, osmeh se na licu brzo stvorio. U Beogradu je nastupila posle veće pauze.

- Kaže mi frizer: „Jao, pa ti si bila u Splitu mesecima, bilo ti je lepo, odmorila si se.” Jesam, ali ja volim da radim. Ja najviše volim da budem na bini. Naravno, volim da se i odmorim, da budem kod kuće u svom Splitu, ali muzika je moj život - poručila je Rozga, i dodala da je srećna i uzbuđena što je posle nekoliko meseci zapevala pred publikom - izjavila je Rozga.

Jelena Rozga
Foto: G.Todorović/Alo!

- Dan pred dolazak u Beograd sam išla da radim test na koronu i sve je u redu čim sam ovde. Sve nas je ova situacija poremetila. Kada gledaš sve ljude sa maskama na aerodoromima uplašene, samo živim za to da se ovo završi što pre. Ovo predugo traje. Baš se odužilo. Nisam očekivala da će ovoliko potrajati - dodala je pevačica.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi