Jelena Rozga
Nenad Vujanović/Alo!

- Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina mi je bila i te kako naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti - ispričala je Rozga.

Probleme sa srcem, otkrila je nakon jednog iznenadnog napada koji je sve promenio.

- Najvažnije je da se što manje uzrujavam i to ne samo zbog srca, nego i štitne. Nakon te epizode u januaru 2018. nisam imala većih problema. Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu pevati i plesati sa svojom publikom - rekla je pevačica.

Ona je poslednje tri godine na terapiji beta blokatora zbog srca, a već godinama ima i problema sa štitnom. Radi se o hormonskoj terapiji zbog koje svakog jutra pije tablete. A probleme je otkrila 2006. godine.

- Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod lekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela piti lekove, nekad je teško tako živeti, nekad lakše.

Ti problemi uvelike utiču na njeno raspoloženje, a u kombinaciji sa stresom, sve se oteža.

- Najgore mi je kad se dogodi dan kad imam snimanje, a ja sam potpuno natečena. Ne prepoznajem svoje ruke. Dobro, to je najmanje bitno jer ruke uvek možeš sakriti, ali moji kapci, oči, usta... Potpuno znam biti neprepoznatljiva - iskrena je Rozga za "Gloriu".