Jelena i Ivan
Alo!/Rajko Ristić
Jelena i Ivan

Alo!/Rajko Ristić

Jelena i Ivan, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Ivan Bosiljčić igra glavnu ulogu u ruskom serijalu “Kazanova u Rusiji”, a upravo zbog lika zavodnika koji tumači, njegova supruga nam je otkrila da li je on njen Kazanova.

PROČITAJTE JOŠ:

Jelena Tomašević

Marko Metlaš/Alo!

- Ivan je za mene najveći dasa, a ako je i za druge, drago mi je - rekla je Jelena Tomašević.

- Svakodnevno smo svi zajedno na Skajpu, a Ivan često Ninu vodi kroz snimanja. Nedavno je snimao scene bala u Sankt Petersburgu i namestio je telefon tako da možemo da ga pratimo i Nina uživa u tome. Za nekoliko dana idemo kod njega i bićemo tamo neko vreme, pa će on doći. Kraj je školske godine, tako da ćemo ovo leto da provedemo odlazeći kod njega, a ići ćemo i na more - otkriva pevačica.

PROČITAJTE I:

Akcenat u seriji u kojoj Ivan glumi je na ljubavnoj priči koja se dešava u pozadini realnog istorijskog događaja - Kazanovinog odlaska u Rusiju u svojstvu vatikanskog špijuna koji je imao zadatak da se infiltrira na dvor Katarine Velike. Serijal od 12 epizoda premijerno će biti prikazan sledeće godine, na Prvom kanalu Ruske nacionalne televizije.

A kako je i Jelena imala uspešan nastup sa bajkerima u Rusiji, koji je bio zapažen i na njihovoj nacionalnoj televiziji, otkrila nam je da li bi volela da se profesionalno preseli tamo.

- Nemam tu ambiciju da tamo pravim karijeru iako Ivan navija za to, ali nikada se ne zna šta spontano donosi odlazak tamo i boravak u Rusiji. Ako se to desi rado ću to sa vama prva podeliti - kaže pevačica.

Jelena Tomašević

Nenad Vujanović

Jelena Tomašević, Foto: Nenad Vujanović

Ona, pak, ne bi prešla u glumačke vode:

Jelenu Tomašević je takođe otkrila da pomoć u odgajanju Nine kada je Ivan u Rusiji ima od njenih, ali i Ivanovih roditelja, koji uvek uskaču kada i ona ima obaveze - kao što je to bilo ovom prilikom. 

A da li će Nina krenuti njenim muzičkim stopama, ostaje da vidimo.

- Njen izbor i njena pravila. Ona ima talente i mogu da joj pomognem da ih razvija. Ali šta će odabrati je na njoj. Mogu samo da kažem jedno: dečja sreća je najveća i najvažnija.

PREPORUČUJEMO I:

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Rajko Ristić/Alo!