Jelena Kostov
Printscreen/Instagram
Jelena Kostov

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Jelena je nedavno uradila četvrti test na COVID-19 i on je konačno pokazao negativan rezultat.

- Ovo je stvarno bilo previše. Svaki put kada sam se nadala da će rezultati biti negativan on je bio pozitivan. Sada sam konačno presrećna - rekla je Jelena za Alo.rs pa dodala: 

- Bolje se osećam, sad je skroz druga priča u odnosu na sve. Svakim danom sam bila sve bolje i bolje. Svi su bili u čudu i ja. Kod mene je to dugo trajalo. Svesna sam gde sam se zarazila, ali ja sam osoba koja mnogo vodi računa. Štitila sam se na sve moguće načine i nisam nastupala, ali eto desilo se - otkriva nam pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Sep 22, 2019 at 5:45am PDT

Jelena se zarazila koronom još u junu, a nedavno je otkrila da je prošla kroz pravi pakao.

- Imala sam užasan i jeziv bol u celom telu, glavobolja od koje misliš da će ti eksplodirati glava, tu neku nemoć. Najgora su mi bila prva tri dana, ali sav taj oporavak je išao sporo. Sad svima pričam samo da se paze, čini mi se da ljudi nisu shvatili ozbiljnost ove situacije. U prvi mah nisam htela da pričam da sam zaražena jer nikog nisam dovela u tu opasnost da im prenesem virus, jer sam bila u samoizolaciji. Znam da nisam nikoga dovela u opasnost i zato nisam htela da širim paniku. Stalno sam apelovala nosite maske i čuvajte se jer je virus baš opasan. Sada sam se oglasila jer ipak imam uticaja, bavim se javnim poslom.  Apelujem i ovim putem da se svi paze i pamet u glavu - zaključila je Jelena za Alo.rs