MOJ PRVI NASTUP I ETO - SA ŠABANOM! Jelena Karleuša se na svoj način oprostila od Šabana! "Poslednji pozdrav prijatelju i večna slava!"

Danas u 11 časova u svečanoj sali Skupštine grada Beograda održan je komemorativni skup Šabanu Šauliću.

Šaban Šaulić komemoracija,
Šaban Šaulić komemoracija, , Foto: I. Mikić

Članovi porodice, mnogobrojne kolege, rodbina i prijatelji su prisustvovali skupu. Uz jecaje i veliku bol, od njega su se potresnim govorima oprostili kuma Zorica Brunclik, Šabanov veliki prijatelj i kompozitor Rade Vučković i Šabanov menadžer Goran Jovanović.

 

Među brojnim kolegama koje su došle, nije se nalazila Jelena Karleuša. Međutim, ona, kao i cela estrada, pa i cela Srbija i region, ne krije svoju tugu i bol za tragučno nastradalim kolegom i prijateljem.

Šaban Šaulić komemoracija
Šaban Šaulić komemoracija, Foto: I. Mikić

Ona se od njega oprostila na svoj način, na društvenoj mreži Instagram - objavila je prvu fotografiju koju ima sa legendom narodne muzike, i napisala:

"Pre 25 godina... moj prvi nastup i eto - baš sa Šabanom. Vršac, gradski hotel. Imala sam 15 godina, Šaban je pitao moju majku da me pusti da idem sa njim. Još nisam zvanično počela da pevam niti sam bilo šta snimila. Slika je nastala u bekstejdžu, Šaban me ubeđuje da ne treba da se plašim kad izađem na binu. Poslednji pozdrav prijatelju i večna slava..."

Šaban Šaulić, Jelena Karleuša
Šaban Šaulić, Jelena Karleuša, Foto: Screenshot Instagram story

Šaban Šaulić biće danas sahranjen u 15 sati na beogradskom Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi