DOKTOR OSTAO U ŠOKU! Jelena Karleuša ima OZBILJNE zdravstvene probleme: Otpočela lečenje, svi je mole da smanji nastupe!

Drama...

Jelena Karleuša
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Pevačica Jelena Karleuša (40) izgradila je u javnosti sliku jake žene i zato nikad ne priča o svojim problemima. Baš iz tog razloga sakrila je činjenicu da poslednjih nekoliko meseci trpi velike bolove koje je bezuspešno pokušala da ublaži lekovima.

Nedavno je ipak morala da se obrati lekarima, budući da joj je bol remetio čak i uobičajene dnevne aktivnosti.

"Jelenu ceo život muče migrene, pa je mislila da je intenzivan bol koji već dugo oseća u vratu i donjem delu potiljka posledica toga. Međutim, kada je shvatila da nešto ozbiljno nije u redu s njenom kičmom, obratila se doktoru, koji je ostao u šoku nakon što je pregledao rendgenski snimak", otkriva izvor za Story i dodaje:

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO SVE DETALJE Dadilja Karleušine dece ulazi u Zadrugu 3 da je RASKRINKA! A najveći HAOS će nastati kada joj se i oni PRIDRUŽE!

"Hrskavica između dva vratna pršljena je istrošena i Jelena hitno mora da otpočne lečenje, koje je u ovom slučaju izuzetno komplikovano. Lekari su joj savetovali da oktaže poslovne obaveze, što je ona odbila."

Jelena Karleuša
Foto: Rajko Ristić/Alo!

PSIHO SADO-MAZO Karleuša jedva prekrila INTIMNE delove! Skandaloznije izdanje nije imala, a tek kada vidite njene igrače! (VIDEO/FOTO)

Karleušini prijatelji, kao i muž i tetka Danijela, nadaju se da neće biti svojeglava i da će slušati savete lekara, te da će smanjiti broj nastupa tokom narednih meseci.

BONUS VIDEO:

Kamera Alo! portala zavirila ispod haljine Dine Galorini! Otkrila sve Požgajeve tajne!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi